Grillbuffet og fortællekoncert - Festival 2016

Festivalen 2016 byder på fortællekoncert med Nordisk folkemusik

Fortællekoncert med fortæller Anne Marie Krarup og bandet Asynje og grillbuffet
Lørdag 13. august kl. 18.00-22.00.

Asynje er et musikalsk samarbejde skabt i inderkredsen af det danske folktronica-miljø som tidligere har affødt bands som Sorten Muld og Valravn. Musikken trækker ligeledes veksler på de oldgamle musiktraditioner der har ursprung i de skandinaviske landskaber og henter inspiration i den nordiske historie, mytologi og ikke mindst naturen.

Annemarie Krarup fortæller på festivalen i et nyt samarbejde med Asynje.  Hun udvikler nye udtryksformer i spændingsfeltet mellem musik og ord. Annemarie deltager i flere netværk af nordiske samarbejder mellem fortællere fra Norden og er projektleder for ”Hugin & Munin – et skandinavisk sprog-fortælleprojekt”. Har arrangeret flere fortællefestivaler og fortæller historier overalt i landet og på fortællefestivaler i Europa.

Grill-buffet

Café Knarr serverer nordisk grill-buffet, tilberedt med råvarer, der var kendt af vikingerne. Maden er en fusion af fortidens råvarer og en nutidig tilberedning. Vikingerne var eventyrer, og i kraft af deres maritime kultur fik de adgang til en bred vifte af råvarer og bragte mange nye smage til Norden.

Fortællekoncerten afholdes på 'Tunet' - vikingernes mødested på Museumsøen. Der er gratis adgang til koncerten. Grill-buffet kan købes for 159,00 DKK.
» Køb billet til Grill-buffeten her ...

Fra trækulsgrillen:
Vælg mellem honning marineret kyllingespyd eller Ramsløgsmarineret svin

Fra 'kål-haven':
• Kålsalat med æbler, gedeost, krydderurter og senneps vinaigrette

• Perlebyg, kogt i kyllingefond med smør og urter

• Bagte rødder med ristede hasselnødder

• Brød og smør

Pris : 159,-

Fakta:

'Håndværk og Vikinger Festival 2016'

Hvor: Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Vindeboder 12, 4000 Roskilde
Hvornår: Weekenden den 13. - 14. august 2016.
Festivalpladsen er åben begge dage: kl. 10.00 - 17.00

Lørdag aften holder Museumsøen og Café Knarr åben med god mad og fortællekoncert med fortæller Annemarie Krarup og bandet Asynje kl. 20.00-21.15.
Grill-buffét: 17.30 - 21

Sejlture kan tilkøbes for 100,00 DKK pr. gæst. Begrænsede pladser til børn, der minimum skal være 4 år.