Pressebilleder

Trætjæren til byggeriet af Havhingsten fra 2000 til 2004 blev fremstillet i Finland ved traditionel tjæremilebrænding.
I weekenden den 24. - 25. august 2013 kan man opleve fremstilling af trætjære og trækul på Vikingeskibmuseet.
Ved byggeriet af Havhingsten blev der anvendt ca. 500 liter trætjære.
Roskilde træbådsræs giver mulighed for at se de traditionalle, smukke træbåde under sejl.
Stor koncentration fra børn og voksne i værkstedet. 'Byg din eget vikingeskib'.
Genbrugsmaterialer og rester fra bådeværftet får nyt liv som modelskibe.
Skibsbyggerne kan vinde hæder og ære i 'Roskilde Træbådsræs for modelskibe'.
Mød vikingerne og oplev eksempelvis de store jagtfugle på tæt hold.
Vikingerne viser deres kunnen og lader dig også selv prøve kræfter med fortidens håndværk.

Her er det muligt at downloade billeder til redaktionel pressebrug.
Billederne må udelukkende anvendes til omtale af Vikingeskibsmuseets aktiviteter.
Klik på linket herunde for at downloade i stor størrelse.

Reproduktionsbetingelser:
Alle billeder er omfattet af følgende reproduktionsbetingelser:
• Copyright af optagelser forbliver Vikingeskibsmuseets.
• Ved al offentliggørelse skal fotografens navn og Vikingeskibsmuseets copyright anføres på denne måde: Copyright: Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Foto: Werner Karrasch