Fantastiske oplevelser i vikingeskib på Roskilde Fjord. Foto: Werner Karrasch
Fantastiske oplevelser i vikingeskib på Roskilde Fjord. Foto: Werner Karrasch

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

1. maj til 30. september er der dagligt mulighed for at sejle ud på Roskilde Fjord.

Sejladsbilletterne sælges på dagen efter 'først-til-mølle' princippet fra kl. 10.00 i billetsalget på Museumsøen. Antallet af daglige afgange afhænger blandt andet af vejret, og der gives ikke garanti for, at alle interesserede kan få plads på dagens sejladser.

På sejladsen vil deltagerne opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både, som er direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Køb din sejladsbillet hjemmefra

Vil du være sikker på at få en plads i båden, kan du til dagens to første sejladser kl. 10.30 og 11.00, købe din billet på forhånd, ved at følge nedenstående link. Billetter til alle resterende afgange købes ved indgangen efter først-til-mølle princippet. 

» Køb sejladsbillet til kl. 10.30 her.. 
» Køb sejladsbillet til kl. 11.00 her.. http://www.visitroskilde.dk/booking/26019

 

En-times turen varer ca. 50 minutter inklusiv udlevering af redningsvest og introduktion til skib og roning. Museets besøgende er skibets besætning og skal deltage aktivt om bord - ro skibet ud af havn, sætte sejl og måske bemande roret. Alle sejladser ledes af en erfaren sejladsinstruktør.

Pris: 100,00 DKK i tillæg til entrébilletten ved køb i billetsalget på Museumsøen.
Køb af sejladsbillet forudsætter køb af entrébillet til Vikingeskibsmuseet.
Ved forudbestilling er prisen sammensat af entré- og sejladsbillet samt tillagt et mindre bookinggebyr.

Børn ombord: Der er enkelte pladser om bord til børn (mellem 4 og ca. 14 år) og andre der ikke kan ro. Børn under 4 kan desværre ikke deltage i sejladser. Børn skal altid ledsages af en voksen.

Billetter til sejladser købes ved indgangen

Vil du være sikker på at få en billet, kan du til sejladserne kl. 10.30 og 11.00 købe din billet på forhånd, ved at følge nedenstående link. Billetter til alle resterende afgange købes ved indgangen efter først-til-mølle princippet. 


Vi forbeholder os ret til at aflyse, hvis der ikke er deltagere nok eller vejret er en risiko for sikkerheden. Medbring altid praktisk og vandtæt tøj.