Kom med på krigstogt og handelsrejser i vikingernes verden

Særlige familieomvisninger hver dag i hele sommeren

Fra den 1. maj til den 30. september inviterer Vikingeskibsmuseet børn og voksne med ud på en spændende rejse i vikingernes verden!

Tag med på familieomvisninger, hvor der er sat fokus på vikingerne togter. Vi tilbyder to forskellige fortællinger om krig og handel, og rejser til fjerne egne.

På krigstogtet bliver du en del af vikingehæren under vikingekongen Svend Tveskægs erobring af England og på  handelsrejsen møder du købmanden 'Ottar' på sin rejse fra det nordlige Norge til handelsbyen 'Hedeby' i det sydligste Danmark. Alle deltagere inddrages i fortællingen og bliver en del af historien, som den besætning, der i vikingetiden sejlede skibet.

Fakta:

Dagligt program:

Hver weekend 1. maj - 26. juni:
kl. 11.30 på dansk.
Mandag-Fredag 2. maj- 26. juni: kl. 15:30 på engelsk

Hver dag den
 27. juni - 28. august:
Omvisning på dansk med krigsfærd kl. 12.00 og handelstogt kl. 15.00
Omvisning på engelsk med handelstogt kl. 11.00 og krigsfærd kl. 14.00

Hver weekend 29. august - 30. september:
kl. 11.30 på dansk.
Mandag-Fredag 29. august- 30. september: kl. 15:30 på engelsk

Familieomvisningerne varer en halv time og er gratis for alle museets besøgende.
Mødested: Tunet på Museumsøen, lige ved broen.

Der indgår ikke sejlads i omvisningerne, kun i fantasien. Omvisningerne foregår udendørs.