Pressebilleder

En af Vikingeskibsmuseets dykkere klar til dykning på ca. 10 meters dybde i Guldborgsund. Foto: Jørgen Dencker, Vikingeskibsmuseet.
Tre af Vikingeskibsmuseets dykkende arkæologer. Det kræver hjælp at få monteret den tunge hjelm. Foto: Jørgen Dencker, Vikingeskibsmuseet.
Skår fra skål med dekoration fundet på overfladen ved skibsvraget. Foto: Jørgen Dencker, Vikingeskibsmuseet.
Ved dykningen onsdag aften dukkede mastemønten frem i mastesporet. Hermed kan vi få en ret præcis datering af vraget. Der er tale om en mindre sølvmønt på 19 millimeter i diameter. Bogstaverne 'KE' kan skelnes. Foto: Jørgen Dencker, Vikingeskibsmuseet

Her er det muligt at downloade billeder til redaktionel pressebrug.
Billederne må udelukkende anvendes til omtale af Vikingeskibsmuseets marinarkæologiske arbejde.
Klik på linket herunde for at downloade i stor størrelse.

Reproduktionsbetingelser:
Alle billeder er omfattet af følgende reproduktionsbetingelser:
• Copyright af optagelser forbliver Vikingeskibsmuseets.
• Ved al offentliggørelse skal fotografens navn og Vikingeskibsmuseets copyright anføres på denne måde: Copyright: Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Foto: Jørgen Dencker