River Cottage om bord på Havhingsten

Sejladsen fra Kerteminde til Langør på Samsø gik strygende fint med vinden agten for tværs og 8 knobs fart.

Med på sejladsen fra Kerteminde havde vi fornemme gæster; kokke fra River Cottage havde indtaget kabyssen og kikkede Havhingstens hovmestre over skuldrene. Senere gik de selv til gryderne og vi fik lavet en fantastisk fiskesuppe i Havhingstens kabys. Nu glæder vi os alle til festmiddagen i morgen, hvor kokkene laver en moderne fortolkning af vikingetidens festmåltid med alt godt fra Samsø.

God fart - 8 knob - mod Samsø
God fart - 8 knob - mod Samsø
Fisken rengøres af Kokken Steve Lamb fra River Cottage
I tre uger har to kokke, Solvej og Kenneth, lavet maden til besætningen. Nu er afløsningen på vej - River Cottage tager for en kort stund over!
Kokken Gill Meller fra River Cottage arbejder i Havhingstens kabys, der består af to gasblus i en kogekiste
Dagens ret er fiskesuppe. Fisken rengøres af Kokken Steve Lamb fra River Cottage
Fiskesuppe til besætningen a la River Cottage
Kokken Gill Meller fra River Cottage arbejder i Havhingstens kabys, der består af to gasblus i en kogekiste
Et rigtigt gourmet-skud
Fiskesuppe til besætningen a la River Cottage