Presse

Vikingeskibsmuseet modtager og besvarer gerne henvendelser fra pressen, og museets kommunikationsteam står altid til rådighed for forespørgsler og henvendelser omkring museets aktiviteter og drift samt fotorettigheder mv.

Pressekontakt:
Rikke Johansen
Teamkoordinator for kommunikation, markedsføring og presse

Telefon + 45 51 20 82 85

rj(a)vikingeskibsmuseet.dk

TV- og filmoptagelser

Vikingeskibsmuseet samarbejder gerne med TV- og filmhold, der ønsker at bruge museets arealer, udstillinger eller skibe til foto- og filmoptagelser. Professionel/kommerciel fotografering af denne art, med henblik på offentliggørelse, skal aftales med Vikingeskibsmuseets kommunikationsteam, som kan fastsætte et eventuelt gebyr for opgaven.

TV- og filmkontakt
 Skriv til e-mail: filming(a)vikingeskibsmuseet.dk

Billeder og video

Vikingeskibsmuseet råder over et stort fotoarkiv og en lang række filmmateriale, som kan købes eller lejes. Alle billeder som er brugt på www.vikingeskibsmuseet.dk tilhører museet, er underlagt copyright og må således ikke bruges uden kildehenvisning. Øvrige fotos kan findes og bestilles i museets billedarkiv.

Kontakt billedarkiv
Billedarkivet kan kontaktes på e-mail: picturelibrary(a)vikingeskibsmuseet.dk