udsendt den 26/05-2014

Gratis gave til alle børn

Alle børn, der besøger Vikingeskibsmuseet i efterårsferien, får en særlig vikingeskibsudgave af 'Anders And og Co'.

Hvis du, lige som os, ikke kan få nok af vikinger, så kan du godt glæde dig til den gratis gave, vi giver til alle børn, der besøger Vikingeskibsmuseet i efterårsferien.  Vikingeskibsmuseet har sammen med Anders And og Co. lavet et særnummer om vikingeskibene i Roskilde. Her får du masser viden om vores stolte forfædres imponerende skibe sammen med ægte Anders And klassiker-historier.

Vikingeskibsmuseet har skrevet 20 nørd-sider om vikingeskibe, skibsbygning og vikingernes sejladser til særnummeret, og du får også nogle af de bedste Anders And-vikingehistorier; bl.a. den spændende og klassiske Carl Barks-historie "Den Gyldne Hjelm" samt historien "Mægtigere end sværdet", hvor Anders Vildand og Lille Gny endnu engang forsøger at forsvare Skotlands kyster mod vikinger.

Efterårsferie lørdag den 11. – søndag den 19. oktober

Aktiviteter alle dage fra  10.30 – 15.30
Krigertræning
Vikingernes værksteder
Klæd dig som en viking
Bag vikingekiks
Få et vikingediplom

Nogle aktiviteter er betalingsaktiviteter.
<media 8329 _self - "TEKST, efterårsferie 2014 A4-info, efterårsferie_2014_A4-info.pdf, 515 KB">» Hent hele programmet for efterårsferien her (PDF) ...</media>

Særlige aktiviteter:
• Buemageren kan opleves 13. - 15. oktober (mandag, tirsdag & onsdag i uge 42).
• Falkoneren og rovfuglene kan opleves 14. - 16. oktober (tirsdag, onsdag & torsdag i uge 42).

Entré:
Voksne 115 kr. Børn og unge under 18 år gratis adgang.
Åbningstid:

Af: Rikke Tørnsø Johansen