udsendt den 25/10-2013

Vikingeskibsmuseets skibe på land for vinteren

Når Vikingeskibsmuseet trækker deres både på land lørdag den 29. oktober, sker det først og fremmest med rå muskelstyrke. Publikum er meget velkomne til at kigge på.

På Vikingeskibsmuseet er sommeren først for alvor forbi, den sidste lørdag i oktober, hvor Vikingeskibsmuseets bådelaug trækker deres fartøjer på land for vinteren.

Kom forbi Museumshavnen, hvor det syder af liv og der bliver halet godt i skibe og tovværk. Oplev en stemningsfuld efterårsdag sammen med Vikingeskibsmuseets bådelaug til duften af tjære og linolie.

Optagningen af museets vikingeskibe finder sted lørdag den 29. oktober 2016.

Bådelaugene mødes allerede klokken 10.00 og tømmer skibene for ballast og rig. Skibene hales på land fra kl. 11.00.

Havhingsten hales på land af Vikingeskibsmuseets bådelaugsmedlemmer kl. 13.00

Entré: Indgang til Vikingeskibshallen koster: Voksne 85 kr., børn 0-17 år gratis.

Af: Rikke Tørnsø Johansen