Efterårsferie - Konge for en dag 13. - 20. oktober 2012

Gå i krigertræning eller dronningens værksted - ferieaktiviteter for vikingepiger og -drenge!

I efterårsferien inviterer vikingeskibsmuseet til kongens gilde med aktiviteter for alle piger og drenge. Her får du mulighed for at udleve drømmen om at være vikingeprins eller vikingeprinsesse.

Du kan møde den stolte høvding, der ikke bare fremviser sine våben, men også lærer alle modige krigere at kæmpe med sværd og skjold.
Buemageren er også med. Han laver stærke langbuer og kender hemmeligheden bag vikingernes frygtede våben.

I kongens værksted kan du:

• Præge kongelige mønter
  • Gå i krigertræning
  • Klæde dig ud som en vikingekriger
  • Riste runer i sværd
  • Male dit eget skjold

I dronningens værksted kan du:

• Slentre og slynge farvestrålende uldbånd
  • Designe dit eget smykke af glasperler
  • Klæde dig ud som vikingeprinsesse

I Vikingeskibshallen kan du gå om bord i et handelsskib fyldt med varer fra vikingernes verden og et krigsskib udrustet til kamp. Begge skibe ligger til kaj ved Anløbsbroen. Du kan også skrive dit navn med runer eller spille vikingespil.

Hver dag vil der være gratis rundvisning i børnehøjde kl. 12.00.

Jagtfugle på udvalgte dage

I løbet af ugen kan du opleve kongens store jagtfugle helt tæt på. Hold øje med kalenderen for nøjagtige datoer og tidspunkter. Jagtfuglene kommer også den 20. oktober til søsætningen af den nye Skuldelev 6-rekonstruktion.

Efterårsferie på Vikingeskibsmuseet 2012
Museet er åbent dagligt fra 10 - 16

Aktiviteter 13. – 20. oktober: 10.30 – 15.30
Nogle aktiviteter er betalingsaktiviteter.
» Se priser og program her ...

Entré:
Voksne 70 kr. Børn og unge under 18 år gratis adgang.

Af: Rikke Johansen