udsendt den

Se 'Valhalla Rising' med Vikingeskibsmuseet

Mød instruktøren Nicolas Winding Refn og se filmen før alle andre til en eksklusiv forpremiere, arrangeret af Vikingeskibsmuseet og Scanbox.

Instruktøren Nicolas Winding Refn 'on location' et sted i Skotland. Den 28. marts kan du møde ham i Grand. Foto Scanbox.

Der bliver tale om en markant og højest utraditionel film om vikingen, når Vikingeskibsmuseet inviterer museets nyhedsbrevs-abonnenter, Venneforening og frivillige bådelaugsmedlemmer til forpremiere i Grand den 28. marts og med mulighed for at møde instruktøren efter filmen.

En "..metafysisk rejse i mytologisk landskab", kalder Christian Monggaard filmen i en anmeldelse, skrevet eksklusivt til museets nyhedsbrev. Monggaaard er filmredaktør på Dagbladet Information. Der venter således publikum et noget anderledes portræt af vikingen, end det der normalt er blevet serveret gennem filmhistorien.

Fakta

Eksklusivt for abonnenter på Vikingeskibsmuseets elektroniske nyhedsbrev, museets Venneforening og frivillige bådelaug, inviterer museet til forpremiere på Valhalla Rising:

Søndag den 28. marts kl. 10.00 til ca. 12.15
Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8 i København

Filmen er uegnet for børn og unge under 15 år.

Billetter a DKK 65 kan bestilles fra Vikingeskibsmuseets hjemmesiden. Ønskes billetten sendt pr. post, opkræves et gebyr på DKK 15 pr. forsendelse. Tilmeldingen er bindende og lukker den 26. marts klokken 16.00.

Blandt de første ti nyhedsbrevs-abonnenter der bestiller billet, trækkes der lod om tre filmplakater, signeret af hovedrolleindehaver Mads Mikkelsen og instruktøren Nicolas Winding Refn.

Er du ikke abonnent på Vikingeskibsmuseets elektroniske nyhedsbrev, kan det sagtens nås. Og du er selvfølgelig også velkommen til at kigge nærmere på vores Venneforening og frivillige bådelaug.

Af: Preben Rather Sørensen