udsendt den 26/03-2015

Eventyrlige drager og dragende eventyr

Hvordan ser din drage ud? Giv et bud i drageværkstedet, hvor frygtindgydende drager slippes fri. Hør også musikalske fortællinger fra den nordisk mytologi eller gå med på en spændende rundvisning. Besøg Vikingeskibsmuseet i påskeferien 29. marts - 6. april.

Slip fantasien og nysgerrigheden løs på museet i Påskeferien.

Besøg vores kreative værksted, hvor børnene kan modellere, klippe, klistre og male fortolkninger af ildspyende drager og søuhyrer fra vikingernes verden. Vi tager udgangspunkt i deltagernes egne beskrivelser af, hvad en drage er, og hvordan den ser ud. Museets formidlere hjælper jer i gang og de voksne ledsagere er assistenter.

Nordiske eventyr og fortællinger fra den nordiske mytologi

Fortæller Annemarie Krarup tager os med på en fantastisk rejse i eventyrernes verden og i den nordiske mytologi.  Hør historierne om Odin, Thor, Freya, Loke og andre guder, om jætter, Midgårdsormen, Fenrisulven og den ottebenet hest Sleipner – og om børnene Røskva og Tjalfe. De udødelige fortællinger fra den nordiske mytologi fortælles sammen med nordisk inspireret musik.

Omvisninger

Der er gratis omvisninger 29. marts - 6. april kl. 12. på dansk og kl. 14 på engelsk. Omvisningerne varer ca. 30 minutter, tilmelding ikke nødvendig.

Af: Sabine Stubbe Østergaard