udsendt den 22/11-2013

Se tegnefilmen 'Valhalla' og deltag i tegneworkshops.

Søndag den 24. november viser vi tegnefilmen 'Valhalla' i Vikingeskibsmuseets biograf. Efterfølgende er der tegneworkshop for børn.

Tegnefilmen 'Valhalla' søndag den 24. november. Copyright: Peter Madsen

Se den berømte tegnefilm Valhalla fra 1986. Hele familien får et ’levende møde’ med tordenguden Thor, den uberegnelige Loke, vikingebørnene Tjalfe og Røskva samt spilopmageren Quark. Efter filmen kan børn, unge og voksne slippe fantasien løs og være med til at illustrere fortællingen om gudernes verden, Midgård, Asgård og Udgård. Vær med til at skabe en 20 meter lang, farvelagt tegneserie mellem de originale vikingeskibe. Tegneworkshoppen er en konkurrence, og du kan vinde flotte tegne- og bogpræmier.
Filmforvisning og tegneworkshop er arrangeret i forbindelse med særudstillingen 'Valhalla på Vikingeskibsmuseet'. Udstillingen kan opleves fra den 3. november – 1. december.

Fakta:
Tegnefilmen 'Valhalla' vises kl. 11.00. Efterfølgende tegneworkshop.

Hvor:
Vikingeskibshallen, Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Vindeboder 12, 4000 Roskilde.
Pris: Gratis for børn under 18 år, vokse 80,00 DKK i entré til museet

Udstilling: 'Valhalla på Vikingeskibsmuseet'
Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Vindeboder 12, 4000 Roskilde
Alle dage 3. november – 1. december kl. 10.00 – 16.00
Entré:
Voksne 80 kr. Børn og unge under 18 år gratis adgang.

Tak til:
Udstillingen er støtte af Roskilde Kommune
Tegnematerialer til workshop er sponsoreret af Creas

Af: Rikke Tørnsø Johansen