Sejlture på Roskilde Fjord

Stig om bord på et vikingeskib og kom helt tæt på!

Som det eneste sted i verden, kan du i sommersæsonen gå direkte fra oplevelsen af de originale 1000-år gamle vikingeskibe i Vikingeskibshallen og ud til Museumshavnen, hvor rekonstruktioner af vikingeskibe i fuld størrelse ligger fortøjet. Stig om bord i en af efterkommerne til vikingeskibene, en nordisk træbåd, og ro med ud på Roskilde Fjord! Turen varer ca. en time. Kontakt bookingen for mere information.

Bestil gruppesejlads

Tag din familie, kollegaer eller venner med på en helt speciel oplevelse i en historisk ramme, med nutidig søsikkerhed. I sommersæsonen sejler vi dagligt ud på Roskilde Fjord med firmaer, foreninger, familier og børnegrupper - vi har helt sikkert også et tilbud til dig og din gruppe!
Læs mere om bestilte gruppesejladser ved at følge mulighederne nedenfor, eller ring til vores booking. De hjælper dig i gang med det perfekte arrangement.

Vi kan arrangere gruppesejladser fra den 1. maj til 30. september. Vores bookingkontor har åbent året rundt, og I er altid velkomne til at ringe for at få et tilbud til jeres gruppe.

Øvrige sejladstilbud

Vikingeskibsmuseet arrangerer særlige oplevelser til søs flere gange i løbet af sejladssæsonen. Vi tilbyder blandt andet aftenture og sejladskurser. Se de aktuelle datoer og læs mere om sejladserne ved at klikke på linkene herunder.

Sejlture fra maj til september i 2022:

Afgangstider for daglige sejladser kan ses på denne side.
Nogle afgange købes online.

» Læs mere om de daglige sejladser her...

Booking af skole-, firma- og gruppesejladser til den kommende sejladssæson kan ske løbende.

» Læs mere om skoleforløb her...

» Læs mere om firmabesøg her...

» Læs mere om gruppesejladser her...

Kontakt Bookingen og hør nærmere om mulighederne:
Tlf.nr.: +45 46 300 253, mandag til fredag: kl. 10.00 - 14.00
E-mail: booking(at)vikingeskibsmuseet.dk

Børn ombord: Der er enkelte pladser om bord til børn (mellem 4 og ca. 14 år) og andre der ikke kan ro. Der skal minimum 4 ro-dygtige gæster til en afgang, før den kan gennemføres. Børn under 4 kan desværre ikke deltage i sejladser. Børn skal altid ledsages af en voksen.

Vejr og vind: Vi forbeholder os ret til at aflyse, hvis der ikke er deltagere nok, eller hvis vejret er en risiko for sikkerheden. Medbring altid praktisk tøj.

Sejlads i nordiske både og vikingeskibe

Vikingeskibsmuseet tilbyder unikke sejladser med vikingeskibe eller i traditionelle nordiske både, der er efterkommere af vikingernes skibe. Vikingernes skibe blev oprindeligt brugt til krig, handel, fiskeri og transport på korte hverdagsrejser eller på lange togter til fremmede egne.

Museets bådsamling af rekonstruerede vikingeskibe og andre traditionelle bådtyper fra Norden indgår som en aktiv del af formidlingen. Mange af bådene er bygget på museets eget bådeværft og en sejltur fuldender dit besøg.

Vi sejler alle dage fra den 1. maj til 30. september.