Udstillinger før 2005

Vikinger på Frimærker 2004
- i samarbejde med Poul Larsen, Den Maritime Frimærkeklub i Skandinavien, og i anledning af Post Danmarks nye frimærkeserie om Vikingeskibsmuseet.

Symbiose 2003 - 2004
- i samarbejde med den irske kunstner Ian Stauert, den danske fotograf Kirsten Klein og den irske forfatter og nobelpristager Sheamus Heaney.

Vikingerne i Irland 2002 - 2004
- produceret i samarbejde med National Museum of Ireland, den irske ambassade til Danmark og Den Kongelige danske ambassade i Dublin. Støttet af År 2000 Fonden.

Det genskabte skib - fra vrag til virkelighed 2002 - 2004
- støttet af Tuborgfondet

Jukung Boats, fra Barito Bassinet, Borneo 2000
- i samarbejde med byplanlægger Erik Petersen. Publikation støttet af Velux Fonden af 1981.

Vikingernes Uldsejl 1999
- i forbindelse med det internationale forsknings- og formidlingsprojekt om søfartstekstiler, støttet af EU's Raphael-program.

Bronzealderens både. Billeder på bronzer og sten 1998
- produceret i samarbejde med Nationalmuseet. Indlån fra Nationalmuseet - Danmarks Oldtid, Archäologisches Landesmuseum für Mecklenburg-Vorpommern, Schloss Wiligrad, Lolland-Falsters Stiftsmuseum, Gilleleje Museum, Moesgård Museum og Sydhimmerlands Museum.

Snekkehavne i Vikingetiden 1996
- i samarbejde med Institut for Navneforskning, Københavns Universitet

Tomoko - en krigskano fra Salomonøerne 1993
-
i samarbejde med Solomon Islands National Museum og Folkekirkens Nødhjælp. Støttet af Unidanmark-fonden, Folkekirkens Nødhjælp og Kulturministeriet.

Vikingerne i Nordamerika 1992
- indlån fra Canadian Museum of Civilisation, Parks Canada, Nationalmuseet og Den Arnamagnæanske håndskriftssamling. Støttet af Tuborgfondet, J.L. Fonden, Hafnia Fonden og Air Canada.

Kajakker 1991
- i samarbejde med Roskildes grønlandske venskabsby Nanortalik. Støttet af Roskilde Kommune, Grønlands Hjemmestyrer, Grønlandsfonden af 1959 og Folketingets Grønlandsfond.

Sivbåde 1990
- støttet af Privatbanken, Danida, Amtsmuseumsrådet, J. L. Fonden, Folkekirkens Nødhjælp
og Firmaet Elkem.