Kom til Øl- og mjødsmagninger

Fra midt oktober til start december arrangerer lokale bryggerier og Café Knarr en række øl- og mjødsmagninger med spændende smagsoplevelser.

Bryggerierne har 5 - 7 forskellige øl eller mjød med til hver af smagningerne, og det er en overraskelse, hvilke bryg deltagerne får fornøjelsen af at smage på og høre historien bag. 

Tilkøb spisning

Til smagningerne kan der tilkøbes et lækkert vikinge-inspireret aftensmåltid, som passer godt til øl og mjød. Se i listen nedenfor, hvad der serveres til de enkelte smagninger. Der tages forbehold for ændringer.

Øl- og mjødsmagninger i Café Knarr i oktober, november og december 2022

Tid: kl. 18.00-20.30

Hvor: Café Knarr, Vindeboder 20, 4000 Roskilde

Pris:
Smagning uden mad: 100 kr.
Smagning inkl. aftensmåltid: 175 kr.
Andre drikkevarer f.eks. vand, vin og kaffe kan købes under arrangementet

Bestilling og betaling: 

» Billetter kan købes på Billetportalen...

Sidste frist for at købe billetter er kl. 16.00 onsdagen inden arrangementet

For at deltage i arrangementet skal man minimum være 18 år.
Der er 60 pladser i alt til hvert arrangement og det bliver annonceret her på siden, når der er udsolgt.

Køb billetter online på BilletPortalen

Thyras Bryg

Fredag den 14. oktober

Thyras Bryg er et uafhængigt nanobryggeri i Roskilde, der blev etableret i foråret 2018. Thyras Bryg udvikler hele tiden nye smage, men der er også nogle af deres bryg, som bliver brygget igen og igen.

» Mere om Thyras Bryg...

Musicon Mikrobryggeri

Fredag den 21. oktober

Musicon Mikrobryggeri er både bryggeri og ølbar, beliggende i den kreative bydel Musicon i Roskilde, hvor alt fra skatere, kunstnere og musikere slår deres folder. Musicon Mikrobryggeri har i et bredt sortiment af øl stile.

» Mere om Musicon Mikrobryggeri...

SnippNiff Brewing

Fredag den 4. november

Snipniff Brewing er et lille mikrobryggeri og taproom i hjertet af Trekroner, grundlagt og drevet af englænderen Jonny. Snipniff Brewing producerer et moderne bud på en bred vifte af øl, inspireret af mikrobryggerier i Storbritannien og USA.

» Mere om SnippNiff Brewing...

Snoremark

Fredag den 11. november

Snoremark er anerkendt for sin seriøsitet og sine ambitioner om at brygge dessertvine, der kan tilfredsstille selv kræsne ganer. Der bliver eksperimenteret med nye og anderledes smagsgivere til den gode mjød.

» Mere om Snoremark...

Thyras Bryg

Fredag den 18. november

Thyras Bryg er et uafhængigt nanobryggeri i Roskilde, der blev etableret i foråret 2018. Thyras Bryg udvikler hele tiden nye smage, men der er også nogle af deres bryg, som bliver brygget igen og igen.

» Mere om Thyras Bryg...

Herslev Bryghus

Fredag den 25. november

Herslev Bryghus er et økologisk gårdbryggeri på mission om at brygge fantastisk øl baseret på bæredygtigt, lokalt samarbejde. Herslev Bryghus er et af Danmarks få gårdbryggerier; det vil sige, at kornet til øllet dyrkes på markerne omkring bryggeriet.

» Mere om Herslev Bryghus...

Snoremark Mjød

Fredag den 9. december

Snoremark er anerkendt for sin seriøsitet og sine ambitioner om at brygge dessertvine, der kan tilfredsstille selv kræsne ganer. Der bliver eksperimenteret med nye og anderledes smagsgivere til den gode mjød.

» Mere om Snoremark...

Se hvilken ret, der serveres til de enkelte øl- og mjødsmagninger

Forbehold for ændringer

Dato

Bryggeri

Menu

Fredag den 14. oktober

Thyras Bryg

Burger med pulled pork, kålsalat & syltede rødløg, bagte rodfrugter med ramsløgsmayo

Fredag den 21. oktober

Musicon Mikrobryggeri

Porchetta & grillet spidskål, yoghurtdressing & fladbrød

Fredag den 4. november

SnippNiff Brewing

Kyllingebryst med vesterhavsost & sennep, perlebygsalat med vinaigrette

Fredag den 11. november

Snoremark

Laks bagt med honning & sennep, grillede blomkål & fennikel, surdejsbrød & smør

Fredag den 18. november

Thyras Bryg

Sprødstegt fisk med ærtecreme, bagte rodfrugter, surdejsbrød & smør

Fredag den 25. november

Herslev Bryghus

Porretærte, røget hellefisk og kålsalat

Fredag den 9. december

Snoremark

Burger med pulled turkey, kålsalat & syltede rødløg, bagte rodfrugter med ramsløgsmayo