Sæsonpas til Vikingeskibsmuseet

Byt entrébilletten til et sæsonpas – og spar 25,00 DKK indtil 27. juni 2020. Med et sæsonpas på hånden får du fri entré til Vikingeskibsmuseet på alle åbningsdage i sæson 2020 og du er velkommen lige så mange gange, du har lyst.
Published 12th Jun 2020

Køb billet inden 27. juni og få ubegrænset adgang til Vikingeskibsmuseet resten af året med i prisen.

Med et sæsonpas på hånden får du fri entré til Vikingeskibsmuseet på alle åbningsdage i sæson 2020 og du er velkommen lige så mange gange, du har lyst.

Byt entrébilletten til et sæsonpas – og spar 25,00 DKK indtil 27. juni

Med et sæsonpas på hånden får du fri entré til Vikingeskibsmuseet på alle åbningsdage i sæson 2020 og du er velkommen lige så mange gange, du har lyst.

Besøger du Vikingeskibsmuset inden den 27. juni får du 25,00 DKK rabat på entrébilletten - og adgang til museet resten af året. 

Vi har tilpasset vores aktiviteter, som følge af covid-19 situationen, og derfor kommer der løbende nye aktiviteter til aktivitetsprogrammet. I sommerferien kan I gå på skattejagt på museet og vi åbner et nyt aktivitetsområde på græsplanen med udstilling om ’Vikingerne i Irland’.

Med sæsonpasset går du ikke glip af noget!

Med sæsonpasset får du mulighed for at opleve de skiftende aktiviteter, vi tilbyder hen over året og du kan følge med i byggeriet af vikingeskibet på værftspladsen og se, hvordan bådebyggerne skaber skibet med vikingetidens materialer og teknikker. Sæsonpasset gælder kun for voksne – børn (0-17 år) har nemlig altid gratis adgang til Vikingeskibsmuseet.

Kom på Vikingeskibsmuseet senest den 26. juni og få sæsonpasset til 125,00 DKK (normalpris for enkeltentré er 150,00 DKK).

Fakta:

Pris (til og med 26. juni 2020): 125,00 DKK pr. voksen. 
Børn (0-17 år) har altid gratis adgang til Vikingeskibsmuseet. 

Sæsonpas giver adgang til Vikingeskibsmuseet for en person i resten af 2020. 
Medbring billedlegitimation til brug ved indgangen ved genbesøg. 
Bortkomne og beskadigede sæsonpas erstattes ikke.

Hvor: Vikingeskibsmuseet, Videnboder 12, 4000 Roskilde


Created by Rikke Tørnsø Johansen