Praktisk information

Om workshops i sejlads og sømandskab

Under workshop i sejlads sejler vi ud med 5 af museets traditionelle brugsbåde. Vi er 10-12 deltagere pr. båd og har en sejlinstruktør og en gast med fra Vikingeskibsmuseet, der sejler bådene til dagligt. Efter en halv time starter vi vores egne workshops. Det er op til de enkelte workshopvejleder at bestemme formen og indholdet, ud fra målet om at vise, dele og diskutere måder at arbejde med vejledning ombord i bådene. Der er mange dygtige deltagere, så deltagerne bruges til at demonstrere eller kommentere, hvad der bliver gjort i praksis, her og nu, og i deres daglige formidling.

Workshops i sømandskab og håndværk foregår på samme måde som ovenstående workshop. Her møder vi på land omkring forskellige håndværk og praksis. Vejlederne lægger et program for, hvordan de normalt arbejder med formidling og inddrager deltagerne i praktisk arbejde, refleksion, dialog og vidensdeling. Her har vi også en vejleder pr. gruppe og et par observatører, der observerer på tværs af grupperne, for at lede en plenumdiskussion når workshoppen er færdig. 

Traditionelle brugsbåde - et praktisk seminar om friluftsliv og formidling

Hvor: Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Vindeboder 12, 4000 Roskilde.

Hvornår: Den 22. - 23. maj 2018. Se program her...

Tilmelding:
senest den 3. april. Tilmeld dig her...

Pris:
 DKK 1100 inkl. frokost begge dage og aftensmad tirsdag. Vi har sat et loft på 60 deltagere, så det er vigtigt at tilmelde dig hurtigst muligt.

Overnatning:
Vi har reserveret 20 firmandsværelser på Roskilde Vandrehjem, som ligger lige ved siden af Vikingeskibsmuseet. Du bestiller direkte hos vandrehjemmet, senest 15. april via email roskilde(at)danhostel.dk eller telefon +45 46352184. Ved bestilling bedes du oplyse reference nr.: 1511. Del gerne værelse med bekemndte, så vi får plads til alle, og du får et billigere ophold.

Pris på overnatning:
mellem 475 og 580 DKK.

Tag tøj med til sejlads og udendørs aktiviteter. Museet har redningsveste til alle.
 

Har du spørgsmål? Stil det på Facebook siden Båt og Formidling - Nordisk Nettverk, så du får svar.