Havhingsten i Langør 24. - 25. juli

I anledning af, at Havhingsten lægger til på Samsø , omdannes Langør til til et spændende aktivitetsområde, hvor du kan føle, se, røre og smage på vikingetiden. Festivalen Vikingernes Samsø foregår d. 24. juli i området omkring Naturskolen ved Langør og på Langør Havn. Vikingeshow, falkeflyvning og sildemestre er blot nogle af de mange aktiviteter Samsøboerne kan glæde sig til.

Vikingeskibsmuseet deltager med en udstilling og prøv-selv aktiviteter til børn, samt åbent skib på Havhingsten. Besætning fra Vikingeskibsmuseet i Roskilde står klar til at give en guidet tur om bord på verdens største rekonstruktion af et vikingeskib.

Havhingsten fra Glendalough kan opleves i Langør Havn fra d. 23. juli til d. 25. juli

Vikingeskibsmuseet fejrer Havhingstens hjemkomst til roskilde den 28. juli kl. 14.00 med festivalen: Vand, vind og vikinger den 28. - 29. juli.
> Læs mere om festivalen her...

River Cottage ombord på Havhingsten

Projektet er blevet til med støtte fra Samsø Kommune, Samsø Fonden, lokale producenter på Samsø og F.O.O.D.
Ny Nordisk Vikingemad er udviklet af Vikingeskibsmuseet i samarbejde med Restaurant Snekken, Zonen for Madkultur og FOOD. Udviklingen er støttet økonomisk af projektet En Bid af Historien / Zonen for Madkultur, Region Sjælland og F.O.O.D.  

Sponsorer fra Samsø

Samsø Fonden

Samsø Kommunes Social- og Kulturudvalg

Samsø Kommune, Naturafdelingen

Fødevarenetværket Samsø

Ilse Made

Plant2Plast

Brdr. Kjeldahl

Bagers Tømrer- og Snedkerforretning

Samsø Bær

XL Byg

Brattingsborg Gods

Aage Madsen

Rum og Rooms

Færgen

Den økologiske bod ved Alstrup

Samsø Bio

Vadstrup 1771