Havhingstens sommertogt 2016

9. juli - 30. juli

Ud i det blå og sidenhen Kongens togt med otte festivalbesøg

[Bemærk: Du kan tilføje/fjerne informationer på kortet, ved at sætte flueben ved ikonerne i den blå boks.]

Havhingsten fra Glendaloughs sommertogt 2016 starter 9. juli kl. 14.00 og skibet returnerer til Roskilde 30. juli. I de første dage frem til 15. juli har skipper ikke lagt en fast kurs for skibet og dets besætning. Skibet sejler bare ud i det blå og benytter den programfrie uge til at få lidt ekstra sømil under kølen. Der er derfor ikke planlagt bestemte havnebesøg på forhånd. 

En del af Kongens togt
Fra 15. juli - 30. juli indgår Havhingsten i 'Kongens togt', en kulturhistorisk festival, der besøger otte havnebyer i Danmark. Undervejs får publikum mulighed for at udforske, smage og lege sig ind i vikingetidens og middelalderens verden og den del af Danmark, som kongerne af den tid var med til at skabe.

» Læs mere om Kongens Togt her...

Følg togtet online
Fra det øjeblik Havhingsten smider fortøjningen i Museumshavnen 9. juli og frem til 30. juli, hvor skibet vender hjem igen, kan du følge rejsen online her på Vikingeskibsmuseets hjemmeside. Skibets position, fart m.m. vises på kortet ovenfor sammen med korte fortællinger fra skibets log om livet ombord.

Havhingstens besætning skriver også hjem via deres og Vikingeskibsmuseets Facebook sider. Her kan alle følge sejladsens små og store historier og oplevelser.

» Klik her for at se Vikingeskibsmuseets facebook side ...

» Klik her for at se Havhingstens Facebook side ...

Hold øje med hjemmesiden og Facebook og kom helt tæt på sommerens togt - måske kommer Havhingsten til en havn nær dig!