Tag væk fra kontoret

Trænger I til at blive blæst godt igennem og få en unik naturoplevelse? Vikingeskibsmuseet tilbyder sociale arrangementer til sommerudflugten, teambuilding og anderledes fysiske mødelokaler, der kan give fornyet energi til jeres arbejde.

På sejladserne i de smukke traditionelle, nordiske både får alle deltagere en vigtig rolle: I tager fat ved årene, sætter kursen og flere får ved fælles hjælp hejst det store sejl. Alle sejladser ledes af Vikingeskibsmuseets professionelle instruktører - men I er besætningen, der får sejladsen til at lykkes.

Lær om innovation, arbejdsfællesskaber og opgavefordeling i vikingetiden både til søs og på vores forskellige omvisninger, som inkluderer de 5 originale vikingeskibe og det arbejdende bådværft, hvor bådebyggerne genskaber vikingernes skibe med kopier af fortidens værktøj.

I samarbejde med Sagens Natur udbyder vi også teambuilding og teambonding til vands og til lands.

Vores Café Knarr sørger for at forplejning inspireret af vikingernes køkken.

Yderligere information om vores tilbud til firmakunder:

På Vikingeskibsmuseet kan I gå direkte fra oplevelsen af de 1000-år gamle vikingeskibe udstillet i Vikingeskibshallen og ned til Museums- havnen. Her kan I stævne ud i vikingeskibenes efterkommere - de  traditionelle nordiske træbåde, der er bygget efter samme principper og metoder, som vikingerne brugte.

Fra Vikingeskibsmuseets smukke museumshavn arrangeres sejladser for  grupper på Roskilde Fjord. Deltagerne er skibets besætning og vi benytter de samme drivmidler som vikingerne gjorde - årer og råsejl og de ombord- værendes rå muskelkraft. I forbindelse med sejladsen har gruppen adgang til udstillingen med de fem originale vikingeskibe.

» Læs mere her... 

Vikingeskibsmuseet tilbyder omvisninger på dansk, engelsk, tysk og russisk. Rundvisningerne foregår inden for museets åbningstid og varetages af museets guider, der er historie- eller arkæologistuderende.

Ønsker I en helt særlig rundvisning, hvor I har stor indflydelse på indholdet, er det muligt at bestille specialist-rundvisninger med en museumsinspektør eller bådebygger om et udvalgt emne til en særlig gruppe.

» Læs mere her... 

I samarbejde med teambuildingarrangøren Sagens Natur, danner Vikingeskibsmuseet rammen om forskellige typer udviklingsforløb, som sigter mod at understrege og uddybe gruppens samlede potentialer. 

Vi har udvilkeet to helt unikke forløb, der tager udgangspunkt i vikingernes dagligliv og rejer:

Vikingehandel er en kompleks teamudviklingsaktivitet, hvor holdene er hinandens modstandere i vikingetidens handelsliv. 

Teambonding er social teambuilding med fokus på relationer mellem medarbejdere. I løbet af teambonding forløbet får deltagerne indsigt i kollegaers skjulte evner, og dermed større indsigt i gruppens samlede formåen. 

» Læs mere her... 

Vikingeskibsmuseet arrangerer jævnligt foredrag med håndværksspecialister og forskere indenfor søfart i vikingetid og middelalder.
  
Foredrag om langskibet Havhingsten og dets færd til Irland kan bestilles ud af huset til foreningsaftener, medarbejderarrangementer eller lign.

» Læs mere her...  

Ønsker I at holde møder i inspirerende rammer, tilbyder vi mødelokaler på Museumsøen med plads til op til 60 personer og i Vikingeskibshallen med plads til op til 120 personer.

Mødelokalerne kan bookes fra kl 8.00 til 23.00 alle ugens dage.

Café Knarr står gerne for forplejningen og serverer mad, der er tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad'.

Vi benytter os af de råvarer, der var kendt af vikingerne, så her er hverken kartofler, tomater eller agurker, men fladbrød, kvan, havtorn og perlebyg. 

Maden forbinder maritim historie og vikingernes råvarer og inviterer museets gæster til at opleve de fem originale vikingeskibene på nye måder. Samtidig fortæller maden også om den verden vikingerne mødte på deres rejser til fjerne egne og de madkulturer de mødte der.