Gruppesejlads

Grupper på besøg

Vikingeskibsmuseet er et oplagt udflugtsmål for grupper. Lad os være rammen om jeres fælles oplevelser.
Vi arrangerer sejladser, omvisninger og håndværksaktiviteter for store og mindre grupper. Hold mødet i maritime omgivelser og spis god mad med smag fra vikingernes verden. Vi tilbyder også professionel  teambuilding til lands eller til vands – året rundt og altid i frisk luft!

Virksomheder, foreninger, institutioner og tur-arrangører

Få en spændende dag på Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet arrangerer gerne den perfekte udflugt for virksomheder og grupper, der vil have en spændende dag i historiske rammer. 

Kontakt vores booking, som kan hjælpe med at arrangere en god dag fyldt med indhold og samvær for kollegaer, holdkammerater, børneflokke, venner eller andre grupper.

Få en rundvisning på museet og se de fem gamle skibsfund fra Skuldelev og de sejlende rekonstruktioner.
Leg de gamle vikingelege og se, hvem der vinder, når I kaster Thors hammer, spiller støde stang og kæmper for at undgå dragens gab.
Besøg de arbejdende værksteder, og kom tæt på rebslageren, smeden, væveren og bådebyggeren. Yngre gæster kan male, slå smykker og andre aktiviteter.
Smøg ærmerne op og tag på sejltur på fjorden i en af museets mange skibe. Du bliver en del af besætningen og hjælper naturligvis med at sætte sejl og ro.
Se film om livet til søs i bølgegang og havblik, og book et foredrag om vikingernes liv og togter.
Kom om bord og hør spændende fortællinger om Havhingstens rejser og de trange kår for den 60 mand store besætning.

Virksomheder:
Fælles oplevelser og aktiviteter udbygger og styrker relationer mellem mennesker, og en dag i Vikingeskibsmuseets helt unikke rammer er ideelt for grupper af personale, kunder, leverandører eller samarbejdspartnere. Vi har også mødelokaler og konferencerum og kan arrangere frokost og middag på vores Cafe og Restaurant.

Foreninger:
Foreninger, klubber og sammenslutninger kan give medlemmerne en ekstra oplevelse, som styrker sammenholdet ved at besøge Vikingeskibsmuseet. Vi kan tilrettelægge et besøg både for de meget aktive, de lidt mindre aktive og de, der sætter fortællinger om vores spændende fortid højest. Vores koncept og faciliteter giver mange muligheder, og vi hjælper gerne med at kombinere, så oplevelsen bliver noget, der tales godt om i lang tid efter. Vi kan arrangere frokost og middag på vores Cafe og Restaurant.

Institutioner:
På Vikingeskibsmuseet kan I kombinere formidling med mulighed for deltagelse i aktiviteter, der direkte relaterer til vikingerne, deres skibe og togter. For besøgende i alle aldre. De yngste kan lege i de to vikingeskibe, som ligger ved "kaj" i hallen, prøve vikingernes dragter og gå om bord som viking. I kan også tage en tur i vikingernes værksteder og male, slå smykker eller lave punge. Vi har også rum til madpakkefrokost.