Rundvisninger for grupper

Omvisninger

Vikingeskibsmuseet tilbyder omvisninger på dansk, engelsk, tysk og russisk. Omvisningerne foregår inden for museets åbningstid og varetages af museets guider, der er historie- eller arkæologistuderende.
Max.: 30 personer pr. guide. Det er muligt at booke flere guider samtidig ved større grupper.

 • De fem vikingeskibe. Varighed 1 time.
  De fem imponerende vikingeskibe er omdrejningspunktet for fortællingen om skibenes betydning for vikingernes samfund, om krig og togter, handel og rejser, og om livet i Norden for 1000 år siden. 

  • Pris: 1000,00 DKK pr. gruppe + entrébillet pr. deltager. 
  • Russisk omvisning +400,00 DKK.
  • Et glas mjød/æblemost efter omvisningen + 30,00 pr. person.

 • De genskabte skibe.  Varighed 1½ time.
  Omvisningen forgår delvis inde og delvist udenfor. Vi tager udgangspunkt i de fem originale vikingeskib og fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at genskabe de 1000 år gamle skibe, som sejlende eksempler på vikingernes fantastiske håndværk. I får et indblik i, hvordan vi arbejder med at bygge rekonstruktioner af vikingeskibene - værktøj, materialer og teknik. 

  • Pris: 1350,00 DKK pr. gruppe + entrébillet pr. deltager. 
  • Et glas mjød/æblemost efter omvisningen + 30,00 pr. person.

 • Smag på Vikingetiden. Varighed ca. 30 minutter.
  Tør du smage på vikingetiden? Hvad spiste de ombord på de lange sørejser. Det er et spørgsmål vi ofte bliver stillet. Vi fortæller om livet til søs og giver smagsprøver på blandt andet tørret kød, nødder, tørrede frugter og brød. Inkl. et glas mjød og æblemost. 

  • Pris: 1800,00 DKK pr. gruppe + entrébillet pr. deltager.  
  • Bestilles "Smag på vikingetiden" som tillæg til én af museets guidede omvisninger er prisen 1200,00 DKK.

Særlige omvisninger

Omvisning uden for åbningstid: At have skibene, rummet og udsigten helt for sig selv er en ubeskrivelig oplevelse og skaber en speciel stemning. Ønsker I at jeres omvisning skal være helt særlig, kan I booke en omvisning efter lukketid og få den ekstra dimension til jeres besøg.
Pris pr. time: 1350,00 DKK pr. gruppe i tillæg til prisen for omvisningen.

Specialist-omvisninger. Varighed 1-2 timer
Ønsker I en helt særlig omvisning, hvor I har stor indflydelse på indholdet, er det muligt at bestille specialist-omvisninger med en museumsinspektør eller bådebygger om et udvalgt emne til en særlig gruppe. Pris pr. time: 3500,00 DKK pr. gruppe + entrébillet pr. deltager.

Mød vores håndværkere. Varighed 1½ time.
Se smeden slå hovedet på sømmet, rebslageren lave tov eller væveren væve sejl. De er alle højt specialiserede og kan fortælle en historie, I ikke kan få andre steder. I deltager i processen, oplever materialerne og mærker duftene. Pris: 4500,00 DKK pr. gruppe/pr. håndværker + entrébillet pr. deltager.

Flere muligheder

Introduktionsfilm. Varighed 15 minutter. 
Vikingeskibsmuseets introduktionsfilm giver en god baggrundsviden for jeres besøg, og filmen kan vises på dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk. Et godt valg i forbindelse med omvisninger. Der er plads til 70 gæster i biografen. Pris: Gratis.

Vikingelege. Varighed 1 time.
I sommersæsonen (maj - september) kan din gruppe udfordre hinanden til en dyst i bl.a. at kaste med Thors hammer, lave firtræk, styrte stang og meget andet på plænen foran museet. Pris: 1400,00 DKK pr. gruppe +  entrébillet pr. deltager.

Team Bonding. 
Året rundt kan vi arrangere teambuilding til lands eller til vands skræddersyet til jeres behov.

CaféKnarr serverer Ny Nordisk Vikingemad og I kan også leje mødelokaler.

Kontakt museets booking for at høre mere om de mange muligheder, og få sammensat et spændende program for jeres besøg.

Rundvisning på tegnsprog Det er muligt at bestille en tegnsprogstolket rundvisning på dansk. Rundvisningen skal bestilles via Center for Døve på deres hjemmeside eller pr. telefon. Ønskes en tegnsprogstolket rundvisning, skal der samtidig bestilles en rundvisning med museets egne guider.