Teambuildingaktiviteter med 'Sagens Natur'

Klik på billederne, og læs mere om de mange tilbud på 'Sagens Naturs' hjemmeside:

Teamwork om bord!
Teambuilding i et vikingeskib. Teambuilding om bord på et skib kan ses og mærkes med det samme og direkte måles på farten, det gode humør og følelsen af at nå længere i fællesskab. 3-6 timer.
Mad over bål
På et moderne vikingetogt lærer I at sejle efter nordiske traditioner, hvor godt samarbejde og god kommunikation er altafgørende faktorer. I går i land et dejligt sted i Roskilde Fjord, spiser frokost og laver øvelser, der bidrager til, at gruppen og dens individer kan opdage deres potentialer og mulige udviklingspunkter. 3-6 timer.
Mød kollegaen i nye situationer...
Byg et vikingeskib. At bygge et skib kræver komplekse samarbejds-færdigheder og viser, hvor afhængige vi er af hinanden for at komme i mål. Et øjenåbnende arrangement i et historisk håndværkermiljø, der samtidig bringer forståelse for vikingernes enorme håndværkersnilde. 3-6 timer.
...om bord på vikingeskibet
Teambuilding på land. Øvelser på land med proces og feedback. Teamet lærer at finde positive kompetencer hos hinanden og øge den sociale kapital. 1-8 timer
Også for store grupper
Mad på bål. Vi går helt ned i fart og skaber stærke relationer mens vi sammen tilbereder vildt fra den danske natur, som vikingeskytten kunne have hentet det hjem. 5 timer.
Samarbejde
Vikingeræs og dyst. Konkurrence i hold og fællesskab. Kæmp side om side og find glæden ved både at vinde og tabe. I går hjem som en sammentømret gruppe. 3-8 timer.