Om webshoppen

I webshoppen finder du mange af de varer, som også sælges i Museets fysiske butik på Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

I webshoppen kan du i ro og mag gå på opdagelse imellem de mange historiske smykker, museumskopier og brugsting eller lade dig inspirere af de mange sæsonvarer inden for nordisk kvalitetsdesign og kunsthåndværk. Alle varer er nøje udvalgt med originalitet, æstetik og kvalitet sat i højsædet.

Smykker og design
Mange af webshoppens varer er unikke. Du kan finde flotte smykker, der er kopier af arkæologiske fund såvel som moderne smykker inspireret af vikingetiden samt et væld af finurlige brugsting, kvalitetslegetøj og designklassikere forarbejdet i materialer som glas, jern, keramik og skind.

Tøj
I shoppen finder du også et stort udvalg af tøj som tørklæder, trøjer, hatte, skjorter og bluser, kofter, bælter og veste med inspiration fra både historisk og moderne tid. Tøjet findes til både børn og voksne og er fremstillet af uld, hør, silke, mv.

Bøger 
Museets forskere og arkæologer udgiver jævnligt bøger om deres arbejde og resultater, og museets eget forlag tilbyder et bredt udvalg af litteratur indenfor nordisk skibstradition. De historiske og arkæologiske bøger holder et naturligt fokus omkring vikingetiden og middelalderen, og du behøver ikke have en museumsfaglig baggrund for at læse med. Blot en nysgerrighed og interesse. Shoppen byder også på mange fag- og håndbøger, der handler om de gamle håndværk og kogekunst fra samme periode, spændende historiske romaner og andre bøger, der henvender sig til ungdommelige sjæle.

Skal du finde en original gave eller bare forkæle dig selv… så er du på rette vej... og finder du ikke, hvad du søger, så skriv til butikken på  hh(at)vikingeskibsmuseet.dk og vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vikingeskibsmuseets venner
Er du medlem af Vikingeskibsmuseets Venneforening eller et af museets bådelaug, får du 15 % på alle varer undtaget bøger fra andre forlag samt 30 % på museets egne bogudgivelser. På nedsatte varer ydes ingen rabat.