Aftenforedrag med tegneren Peter Madsen torsdag den 7. november

Foredrag med Peter Madsen torsdag den 7. november kl. 19.30 'Valhalla – myte til tegneserie'.

Få fornøjelsen af at møde tegneserietegneren og forfatteren bag den verdenskendte tegneserie 'Valhalla', Peter Madsen, til aftenforedrag på Vikingeskibsmuseet.

I foredraget 'Valhalla, fra myte til tegneserie' sætter tegner og forfatter Peter Madsen fokus på det arbejde, der gik forud for tegneserien 'Valhalla'.
Han fortæller om den omfattende research og kildegranskning, der ligger til grund for historien i 'Valhalla'. Peter Madsen skitserer sin egen tolkning af vikingernes mytiske verdensbillede, og kommer ind på inspirationen til miljø og figurer. Endelig illustrerer den internationalt anerkendte tegner, hvordan guderne gennem årene har udviklet sig i hans streg.
Peter Madsen slutter af med at genfortælle et par historier fra 'Valhalla'. Efter foredraget er det muligt at få signeret 'Valhalla'-tegneserier af tegneren og forfatteren.

Fakta:
Foredrag om tilblivelsen af 'Valhalla'. v./ Peter Madsen.
Torsdag d. 7. november kl. 19.30 – ca. 21.30
Hvor: Biografen i Vikingeskibshallen, Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Vindeboder 12, 4000 Roskilde.
Pris: 75, 00 DKK for børn og voksne. Prisen inkluderer foredrag, udstilling og entré til Vikingeskibsmuseet.

Foredraget er en del af de aktiviteter, der er arrangeret i forbindelse med udstillingen 'Valhalla på Vikingeskibsmuseet'. Peter Madsens verdenskendte tegneserie 'Valhalla' indtager Vikingeskibsmuseet fra 3. november til 1. december.

Udstillingen er støttet af Roskilde Kommune
Tegnematerialer til workshop er sponsoreret af Creas

Oprettet af Rikke Tørnsø Johansen