Sæt tænderne i Vikingens vinterferiebrunch eller en lækker flæskestegssandwich

I anledning af vinterferien har Café Knarr sammensat en helt særlig feriemenu! Søg ly for vinterkulden og varm dig på en nordisk brunch eller måske en lækker flæskestegssandwich?

Fra den 11. - 26. februar fejrer Vikingeskibsmuseet vinterferien med en tur i arkæologernes fodspor og alle nysgerrige gæster kan få historien mellem hænderne, når de som ægte arkæologer undersøger fundene og finder og samler alle sporene til en historie. Hvad mon skelettet kan fortælle os om fortidens mennesker og deres liv?

Følg sporene til vinterferiebrunch i Café Knarr

Begynder maven at rumle midt i detektivarbejdet skal du ikke lede længe efter løsningen, Café Knarr disker nemlig op med en lækker vinterferiebrunch. 
Brunchen serveres som buffet fra 11.30 - 16.00 og indeholder lækkerier som røræg med urter, røget bacon, koldrøget laks, nordisk hummus, skyr med honningscrunch og bærsovs og meget mere. Der er noget for en hver smag og selv den mest kræsne arkæolog skal nok kunne finde noget der falder i god jord. 

Flæstestegssandwich - vikingerne ville have været vilde med den!

Efter brunchen kan alle vinterferiebørn slippe kreativiteten løs i Vikingernes værksted, hvor de selv kan fremstille en amulet eller et smykke i gevir og horn, sy en pung af læder eller designe smykker af farvestrålende glasperler. Sprang du brunchen over eller er der bare blevet plads til endnu et nyt nordisk vikinge måltid, kan du sætte tænderne i en appetitvækkende flæskestegssandwich med to skiver flæskesteg med sprød svær, æble, lun rødkål, sød sennepsdressing og brøndkarse i en koldhævet boller, hertil serveres bagte rodfrugter med sennepsmayonnaise. 

Velbekommen! 

Vinterferiemenu i Café Knarr 2017
Den 11. - 26. februar 

Flæskestegssandwich

Voksen: 129,-
Barn (Halv størrelse): 85,-
» Flæskestegssandwich...

Brunch buffet fra 11.30 - 16.00
Voksen: 175,-
Børn under 12 år: 85,-
» Brunchmenu... 

OBS: Vinterferiemenuen erstatter den normale menu og retter fra denne vil ikke kunne købes. 


Af: Sabine Stubbe Østergaard

31/01 - 2017