Vil du være sikker på at komme ud at sejle?

Hele sommeren er det muligt at købe sejladsbilletter til dagens første sejladser kl. 10.30 og 11.00 hjemmefra. Besøg Vikingeskibsmuseet, stig om bord og kom helt tæt på!

Vil du være sikker på at komme ud at sejle? Du kan reservere billetter til en sejltur kl. 10:30 eller 11:30 - hver dag hele sommerferien!
Vil du være sikker på at komme ud at sejle? Du kan reservere billetter til en sejltur kl. 11:00 - hver dag hele sommerferien!

Vikingeskibsmuseet tilbyder vores gæster muligheden for at opleve sejlads i traditionelle, nordiske træbåde, der er efterkommere af vikingernes skibe. Som det eneste sted i verden, kan du gå direkte fra oplevelsen af originale 1000-år gamle vikingeskibe ud til Museumshavnen, hvor vikingeskibsrekonstruktioner i fuld størrelse ligger fortøjet.

Alle ombord deltager aktivt i sejladsen med at ro, sætte sejl og udføre andet "sømandsarbejde".

Hele sommeren, er det muligt at forhåndskøbe sejladsbilletter til afgangene kl. 11.00. Der er mellem 12 og 16 pladser i båden, og der er begrænsede pladser til børn. Prisen er inklusiv entré til museet.

» Køb din billet til kl. 11.00 her... 

Øvrige afgange sælges i billetsalget på dagen efter princippet 'Først til mølle'.

Fakta om sejlturene:

Sejlturen varer ca. 50 minutter inklusiv udlevering af redningsvest og introduktion til skib og roning. Deltagerne er skibets besætning og skal alle medvirke aktivt om bord - med at ro skibet ud af havn, sætte sejl og måske bemande roret. Alle sejladser ledes af en erfaren sejladsinstruktør.

Børn ombord: Der er enkelte pladser om bord til børn (mellem 4 og ca. 14 år) og andre der ikke kan ro. Børn under 4 år kan desværre ikke deltage i sejladser. Børn skal altid ledsages af en voksen.

Medbring altid praktisk og vandtæt tøj.


Af: Rikke Tørnsø Johansen

03/07 - 2017