AlleTidersBedste-oplevelse på Vikingeskibsmuseet

Tag børnebørnene i hånden og tag en tur på Vikingeskibsmuseet i efterårsferien, hvor der venter masser af spændende aktiviteter og en helt ny udstilling.

Når klokken ringer ud og Efterårsferien begynder er der endelig tid til at de mange aktive bedsteforældre kan sætter sig bag rattet og kører ud i ferielandet med børnebørnene på bagsædet.

I samarbejde med Visit Roskilde tilbyder Vikingeskibsmuseet i efterårsferien en 'Alle tiders bedste pose', til bedsteforældre der besøger museet sammen med deres børnebørn. I 'Alle tiders bedste pose' finder du masser af inspiration til aktiviteter og oplevelser i Roskilde samt rabatter på udvalgte oplevelser.
Et besøg på Vikingeskibsmuseet, hvor børn under 18 år kommer gratis ind, kan f.eks. kombineres med en is på havnen, hvor Paradis tilbyder 2 kugler valgfri is for kun 20 kr.

Tilbudet skal inspirere bedsteforældre og børnebørn til at opleve Roskildes store udbud af aktiviteter og mødes på tværs af generationer. Det giver nemlig masser af gode, fælles oplevelser når bedsteforældre og børnebørn bruger tid sammen uden forældrene.

I uge 41 og 42 kan du hente din 'Alle tiders bedste pose' med inspiration, brochure og rabatkupon  på turistbureauet. Rabatkuponen kan også afhentes i Vikingeskibsmuseets billetsalg. 

» Læs mere om Efterårsferien på Vikingeskibsmuseet her... 

» Læs mere om vores nye særudstilling her...

» Læs mere om efterårsaktiviteter i Roskilde by... 


Af: Sabine Stubbe Østergaard

12/10 - 2017