Café Knarr tænder op i grillen fredag til søndag hele sommeren

Udgivet 11/06-2020

Café Knarr tænder op i grillen og serverer lækre ramsløgspølser og wienerpølser med dip. Nyd stemningen på Museumsøen med udsigt til bådeværftet og Vikingeskibsmuseets mange smukke vikingeskibe og historiske træbåde.

Café Knarr tænder op i grillen

Sommeren er skudt i gang på Vikingeskibsmuseet og fredag-søndag tænder Café Knarr op i grillen. Vi serverer lækre speciallavede fra ramsløg grovgrillere og klassiske wienerpølser fra Öxneholm kvalitetskød. Grillpølserne serveres med  remoulade, brød og dip.

Det kræver ikke entrébillet til Vikingeskibsmuseet at besøge Café Knarr

Grovgriller er en pølse for feinschmeckere med grov struktur, højt kødindhold og samt fint skåret ramsløg, der alt sammen er med til at skabe den helt rigtige smag og giver en fantastisk spiseoplevelse. Wienerpølsen er klassisk i sin smag med med samme høje kvalitet og uovertrufne smag.

Pris: 45,00 DKK for en pølse med remoulade, brød og dip.

Grillen er åben:
Fredag kl. 13.00 - 20.30
Lørdag kl. 13.00 - 20.30
Søndag kl. 13.00 - 16.30

Ny Nordisk Vikingemad

Måske du har brug for at hvile benene og få lidt i maven ovenpå dit besøg på museet, eller måske lokker duften af grillpølser midt i en gåtur på havnen?
Uanset, er du mere end velkommen i caféen.
Er du ikke i humør til grillmad, serverer Café Knarr mange andre lækkerier. Du kan f.eks. sætte tænderne i frisklavede sandwichs og hjemmebagte kager - og skylle det ned med en iskold fadøl fra Herslev Bryghus.

Café Knarr serverer mad, der er tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad'. Vi benytter os af de råvarer, der var kendt af vikingerne, så her er hverken kartofler, tomater eller agurker, men fladbrød, kvan, havtorn og perlebyg.

» Læs mere om Café Knarr her...

Åbningstider indtil 26. juni
Mandag – torsdag: 12 – 17
Fredag: 12 – 21
Lørdag: 10 – 21
Søndag: 10 - 17

Fra 27. juni: Åbent alle dage fra kl. 10.00.

Adresse:
Café Knarr på Museumsøen, Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Vinderboder, 4000 Roskilde

Oprettet af Rikke Tørnsø Johansen