Foredrag med Peter Madsen søndag den 3. november

Tegneserietegneren bag 'Valhalla' Peter Madsen. Fotograf: Ejskjær fotografi.

Søndag den 3. november åbner udstillingen 'Valhalla på Vikingeskibsmuseet' med et inspirerende fordrag for spirende tegneserietegnere.

Mød tegneserietegneren og forfatteren bag den verdenskendte tegneserie 'Valhalla' Peter Madsen, når han holder det første af to foredrag i anledning af udstillingen 'Valhalla på Vikingeskibsmuseet'.

Foredraget har fået overskriften 'Foredrag for spirende tegneserietegnere', og der er lagt op til to timer med indblik i den ekspertise, der skal til at lykkes med en tegneserie, masser af inspiration og gode råd fra den erfarne tegner, forfatter, filmskaber og foredragsholder.
Peter Madsen fortæller om sit arbejde med tegneserierne. Han viser eksempler på fortælleteknik og virkemidler fra sine værker, og via live-tegning demonstrerer han, hvordan en fortælling kan opbygges i ord og billeder – fra idé til færdig tegneserie.

Efter foredraget er det muligt at få feedback på dine egne tegninger og få
signeret dine Peter Madsen tegneserier.

Fakta:
Foredrag for spirende tegneserietegnere v./ Peter Madsen
Søndag d. 3. november kl. 13.30 – ca. 15.30
Hvor: Vikingeskibshallen, Vikingeskibsmuseet i Roskilde, Vindeboder 12, 4000 Roskilde.
Pris: 75, 00 DKK for børn og voksne. Prisen inkluderer foredrag, udstilling og entré til Vikingeskibsmuseet.

Foredraget er en del af de aktiviteter, der er arrangeret i forbindelse med udstillingen 'Valhalla på Vikingeskibsmuseet', hvor Peter Madsens verdenskendte tegneserie 'Valhalla' fra 3. november til 1. december indtager Vikingeskibsmuseet.

Udstillingen er støttet af Roskilde Kommune
Tegnematerialer til workshop er sponsoreret af Creas

Oprettet af Rikke Tørnsø Johansen