Sæsonpas til Vikingeskibsmuseet

Byt entrébilletten til et sæsonpas – og spar 25,00 DKK indtil 27. juni 2020. Med et sæsonpas på hånden får du fri entré til Vikingeskibsmuseet på alle åbningsdage i sæson 2020 og du er velkommen lige så mange gange, du har lyst.
Udgivet 12/06-2020

Køb billet inden 27. juni og få ubegrænset adgang til Vikingeskibsmuseet resten af året med i prisen.

Byt entrébilletten til et sæsonpas – og spar 25,00 DKK indtil 27. juni

Besøger du Vikingeskibsmuset inden den 27. juni får du 25,00 DKK rabat på entrébilletten - og adgang til museet resten af året.

Vi har tilpasset vores aktiviteter, som følge af covid-19 situationen, og derfor kommer der løbende nye aktiviteter til aktivitetsprogrammet. I sommerferien kan I gå på skattejagt på museet og vi åbner et nyt aktivitetsområde på græsplanen med udstilling om ’Vikingerne i Irland’.

Med sæsonpasset går du ikke glip af noget!

Med sæsonpasset får du mulighed for at opleve de skiftende aktiviteter, vi tilbyder hen over året og du kan følge med i byggeriet af vikingeskibet på værftspladsen og se, hvordan bådebyggerne skaber skibet med vikingetidens materialer og teknikker. Sæsonpasset gælder kun for voksne – børn (0-17 år) har nemlig altid gratis adgang til Vikingeskibsmuseet.

Kom på Vikingeskibsmuseet senest den 26. juni og få sæsonpasset til 125,00 DKK (normalpris for enkeltentré er 150,00 DKK).

Fakta:

Pris (til og med 26. juni 2020): 125,00 DKK pr. voksen.
Børn (0-17 år) har altid gratis adgang til Vikingeskibsmuseet.

Sæsonpas giver adgang til Vikingeskibsmuseet for en person i resten af 2020.
Medbring billedlegitimation til brug ved indgangen ved genbesøg.
Bortkomne og beskadigede sæsonpas erstattes ikke.

Hvor: Vikingeskibsmuseet, Videnboder 12, 4000 Roskilde

Oprettet af Rikke Tørnsø Johansen