Ny nordisk teambuilding med Sagens Natur

Udgivet 31/03-2016

Så starter sæsonen for teambuilding på vikingeskibsmuseet og vi kan vi tilbyde sejlads-teambuilding, teambuilding på værftspladsen eller på græsplænen.

Næste gang virksomheden planlægger at drage afsted for at sætte samarbejde og kommunikation på dagsordenen, var det måske en idé at skifte det traditionelle mødelokale ud med et vikingeskib? Vikingeskibsmuseets unikke rammer og faciliteter, vil helt sikkert bringe en anderledes dynamik ind i gruppe af deltagere og dermed give inspiration og nye redskaber til bedre kommunikation og optimalt samarbejde.
Alle arrangementer er unikke tilrettelagt, så det passer til jeres behov.

De forskellige forløb

”Teambuilding under sejlads” hvor gruppens rytme og gentlemans færdigheder kommer på prøve.

”Byg dit eget vikingeskib” Der kan prøves kræfter med de forskellige håndværk og teamet har brug for fingersnilde og er nød til at arbejde sammen på alle plan, for at få den største applaus.

”Viking handel” hvor det kreative og snu team løber med applausen.

”Mad på bål” hvor gruppen laver et gourmet måltid fra bål og indtager det i vores hyggelige Lavo”Teambuilding på land” hvor fælleskab og kommunikation trænes, med et smil på læben.

Vi mener i Sagens Natur, at hvis det sociale fundament er i orden hos en gruppe er der ubegrænsede muligheder for hvad gruppen kan løfte.

Forløb fra kl 08.00 til kl. 24.00 eller flere dage og med op til 300 deltagere, hvor al forplejning kan være incl.

» Læs mere her...

Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard