Øl-smagning i Café Knarr

Kom til særarrangement på Café Knarr, og smag på specialøl fra lokale bryggerier

Café Knarr på Museumsøen er vært for en aften i specialøllets tegn. Fredag den 20. april står den på oksebuger og spændende, lokale øl

Bryggeri, Bryghus eller Microbryggeri? Øl brygges ikke kun på samlebånd, og udbuddet af spændende øl har vist aldrig været større. Fredag den 20. april holder Café Knarr aftensåbent med et særarrangement i øllets tegn.

To lokale bryggerier - Musicon Mikrobryggeri og Bryghuset Røde Port - lægger sammen med Bryggeriet Skands fra Brøndby vejen forbi Museumshavnen. Hvert bryghus medbringer 3-4 forskellige øl, der tilsammen viser bredden i moderne ølbrygning og der vil blive fokuseret på øllets brygprocesser og håndværksmæssige traditioner.
Hvilke øl, der skal smages, er en velbevaret hemmelighed, så gæsterne kan overraskes med nyheder og nye smage.

Aftenen starter kl. 17.30 med en lækker, hjemmelavet okseburger og blandede rodfrugt-fritter inden øl-smagningen, der starter kl. 18.30. 
Det er muligt kun at tilmelde sig øl-smagningen, hvis man ikke kan nå middagen.

Øl-smagning på Café Knarr fredag den 20. april 2018. 
Middagen serveres 17.30 hvorefter øl-smagningen starter kl. 18.30. 

Pris for mad og øl-smagning (begrænsede pladser): 270 kr. 
Pris for øl-smagningen: 150 kr. 

Du kan tilmelde dig øl-smagningen og bestille mad indtil den 15. april via mail; aks(at)vikingeskibsmuseet.dk eller på telefon 46 300 208

Café Knarr ligger på Vikingeskibsmuseets Museumsø, med udsigt til bådeværftet og de mange smukke træskibe. Cafeen serverer dagligt mad, der er tilberedt efter principperne i 'Ny Nordisk Vikingemad'. Ved at benytte de råvarer, der var kendt af vikingerne forbinder maden maritim historie og vikingernes råvarer og inviterer museets gæster til at opleve de fem originale vikingeskibene på nye måder.
Café Knarr afholder løbende særlige tema-aftenarrangementer, hvor den historiske og håndværksmæssige horisont udfordres. Café Knarr kan bookes til private arrangementer og tilbyder også lækker og rigelig ’Ud-af-Huset’ til store og små festlige begivenheder.


Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard