Oprydningsudsalg i Museumsbutikken

Udgivet 06/03-2019

Museumsbutikken er populær, og især om sommeren er pladsen trang. For at få bedre plads til både varer og gæster, bygger vi lidt om i butikken og i den forbindelse rydder vi op på lageret.

Det har givet os anledning til at sætte mange udvalgte varer på udsalg, og du kan spare op til 70%. Du kan blandt andet gøre et kup på højkvalitets skandinaviske designmærker fra bla. BLÆST regnfrakker, Woden sneakers, McVerdi og mange andre dejlige ting.

Kom forbi til udsalg, og tag samtidig et kig på de nye forårsvarer, der netop har ramt hylderne. 

I Museumsbutikken dominerer de nordiske materialer og farver, og kvalitet er nøgleordet. Her kan du finde  et bredt udvalg af Skandinaviske designprodukter, forarbejdet i de lækreste naturmaterialer, foruden vores store sortiment i vikinge-kopismykker og redskaber, lege- og hobbyting til vikingeleg, håndsmedede knive til de kvalitetsbevidste og et stort udvalg af bøger til store og små.  

Før eller efter dit besøg, kan du gå en tur på havnen eller kigge forbi Café Knarr på museumsøen, der i alle weekender frem til den 22. september, anretter et lækkert brunchbord med brunch-klassikere som røræg med urter, røget bacon og skyr med honningcrunch og bærsovs. Menuen indeholder også nordiske specialiteter, som blandt andet nordisk hummus på flækærter, nordiske oste og ristede ramsløgspølser med hybenketchup. Der er noget for enhver smag!

Fakta: 

Museumsbutikken har åbent hver dag kl. 10 - 16, og som altid er det gratis adgang til for handlende.
» Læs mere om Museumsbutikken her... 

Café Knarr serverer brunchbuffet fra 11.30 - 15.00.
Pris: 175 DKK for voksne og 85 DKK for børn.
» Læs mere om Café Knarr her... 


Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard