Skjoldungerne kommer!

Vikingeskibsmuseets Skoletjeneste arbejde på Lejrskolen Skjoldungerne. En lejrskole der er tiltænkt 5. og 6. klasser, og kommer til at løbe over tre dage.
Udgivet 14/06-2019

Skoletjenesten på Vikingeskibsmuseet arbejder i disse dage på et nyt lejrskolekoncept i samarbejde med Nationalpark Skjoldungernes Land og Kattinge Værk - Afdelingen for Bæredygtig Udvikling under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune

I Skoletjenesten på Vikingeskibsmuseet arbejder vi hele tiden med en lang række udviklingsprojekter, der har til hensigt at kvalificere vores praksis og eksperimentere med formidlingsformer og måder at gå i dialog med børn og unge, og vi har netop kastet os ove et nyt projekt; Lejrskolen Skjoldungerne. 

Lejrskolen Skjoldungerne kommer til at løbe over tre dage og finder sted i de naturskønne omgivelser langs Roskilde Fjord og er på nuværende tidspunkt tiltænkt 5. og 6. klasser. 
I løbet af dagene bliver eleverne introduceret til et udpluk af forskellige aktiviteter med fokus på handel i vikingetiden. Dette indebærer blandet andet, at eleverne skal sejle langs kysten i traditionelle nordiske både, etablere en markedsplads, producere kunsthåndværk og se hvad naturen kan give af blandt andet urter, når de skal lave mad til vikingernes fest den sidste aften. 

» Følg med her på siden, vi glæder os til at fortælle jer mere om Lejrskolen Skjoldungerne..


Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard