Træskærerdage på Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet fortsætter sommerprogrammet med 'træskærerdage' fra den 17. - 22. august.

Hele sommeren sætter vi på skift særligt fokus på de forskellige håndværk, der omgiver den nordiske båd.

17. - 22. august: Træskærerdage

Kom til træskærerdage på Vikingeskibsmuseet - sidste dag søndag den 19. august.
Mød Vikingeskibsmuseets professionelle træskærer Sanne Seipelt, der blandt andet skærer smukke udsmykninger til Vikingeskibsmuseets skibe. Følg hendes imponerende arbejde med at skære billeder i træ - og prøv selv kræfter med det gamle håndværk.

Træskærerdagene byder blandt andet på 'Craftsman's Talk' - på engelsk - kl. 11.30, og en særlig workshop med fokus på træskæring kl. 14.00 (børn skal minimum være 10 år gamle for at deltage i workshoppen).
Det vil være muligt at se træskæreren i arbejde i hele åbningstiden 10-17, her er alle også velkomne til at stille spørgsmål om det krævende håndværk.

» Se en film om træskæreren Sanne Seipelt og hendes håndværk her..

Oprettet af Rikke Tørnsø Johansen