Salgs- og marketingmedarbejder søges til Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en ny medarbejder, der skal indgå i vores team for kommunikation, marketing og salg.
Du får en række alsidige opgaver inden for teamets arbejdsområder, og vil her få salg som dit primære arbejdsområde.
Det forventes, at du i jobbet kombinerer strategi med taktisk/praktisk salg.

Vi forventer af ansøger, at:

Du tilrettelægger, koordinerer og eksekverer din salgsstrategi gennem direkte salg via telefonopkald, tilrettelæggelse og udsendelse af direct-mails, arrangerer og deltager i kundemøder med incoming-bureauer, turoperatører og øvrige samarbejdspartnere.

Du sikrer, at de kommercielle betingelser og forventninger overholdes, og sikrer tæt dialog til interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du står for at håndtering af kunde-feed back samt varetager kvalitetssikring af kundeoplevelser.

Du deltager i produktudvikling i samarbejde med relevante afdelinger på museet og eksterne partnere samt vedligeholder museets eksisterende produktportefølje med udarbejdelse og fornyelse af samarbejdsaftaler.

Du bidrager med indholdsproduktion til - og vedligeholdelse af - hjemmeside og andre digitale platforme samt intern kommunikation på museet.

• Du kan lide at arbejde selvstændigt og systematisk.
  • Du er god til at samarbejde i en kompleks organisation.
  • Du er god til at skabe dig overblik og kan tage både ansvar og initiativ, således at arbejdet kommer hurtigt og sikkert fra hånden.
  • Du kan holde mange bolde i luften, og kan løse opgaverne med rettidig omhu og på et højt kvalitetsniveau.
  • Du fremmer et godt samarbejde ved personligt at være åben, fleksibel og udadvendt.
  • Udover et perfekt dansk behersker du engelsk i skrift og tale.
  • Du er fra naturens hånd god til at skrive, og er rutineret i Office pakken.
Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er en projektafgrænset deltidsstilling med en arbejdstiden er 30 timer/uge. Projektet løber indtil 31. december 2019. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende kommunal HK-overenskomst - og efter dine kvalifikationer - på løntrin 30-39.

Vi skal have skriftlig ansøgning senest onsdag d. 23. januar 2019 kl. 12.00.

Ansøgningen sendes til Vikingeskibsmuseets HR-team på mail: hr(a)vikingeskibsmuseet.dk, mærket ”Salgs- og marketingmedarbejder”.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.