Bådebyggerdage

Vikingeskibsmuseet fortsætter sommerprogrammet med 'bådebyggerdage' fra den 25. - 29. juli. Hele sommeren sætter vi på skift særligt fokus på de forskellige håndværk, der omgiver den nordiske båd.

I håndværkerdagene er der ekstra god tid til at dykke ned i de traditionelle, maritime håndværk, vi arbejder med på Vikingeskibsmuseet.

Alt efter, hvornår du besøger museet, kan du gå i krigertræning, blive klogere på bådebygning, møde smeden eller måske lære dig den gamle kurvemagerteknink 'løbbinding'.

25. - 29. juli: Bådebyggerdage

Vi fortsætter sommerprogrammet med de populære Bådebyggerdage fra den 25. - 29. juli.
På bådeværftet er museets bådebyggere i fuld sving med at bygge et nyt vikingeskib. Lige ved siden af kan du prøve kræfter med den svære kunst at hugge med økse, kløve små stammer og afprøve bådebyggernes mange forskellige stykker værktøj under kyndig vejledning af museets håndværksformidlere.
Der er dagligt en Craftsman's Talk - på engelsk - kl. 11.30, og der er særlig workshop med fokus på bådebyggerens arbejde kl. 14.00.

Der er masser af spændende håndværkerdage sommeren igennem, og du kan se hele det store sommerprogram her ...

Af: Rikke Tørnsø Johansen