Kom til krigertræning på Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet fortsætter sommerprogrammet med 'krigertræning' fra den 30. juli - 5. august. Hele sommeren sætter vi på skift særligt fokus på de forskellige håndværk, der omgiver den nordiske båd.

I håndværkerdagene er der ekstra god tid til at dykke ned i de traditionelle, maritime håndværk, vi arbejder med på Vikingeskibsmuseet.

Alt efter, hvornår du besøger museet, kan du gå i krigertræning, blive klogere på bådebygning, møde smeden eller måske lære dig den gamle kurvemagerteknink 'løbbinding'.

30. juli - 5. august: Krigertræning

Vi fortsætter sommerprogrammet med 'krigertræning' fra d. 30. juli - 5, august.Gå i krigertræning med sværd og skjold. Havde du mon overlevet i vikingetiden? Gå i krigertræning som hirdsmand, og lær at kæmpe med sværd og skjold.

Der er dagligt en Craftsman's Talk - på engelsk - kl. 11.30, og der er særlig workshop kl. 14.00.

Der er masser af spændende håndværkerdage sommeren igennem, og du kan se hele det store sommerprogram her ...

Af: Rikke Tørnsø Johansen