Mød reblæggeren

Vikingeskibsmuseet fortsætter sommerprogrammet med 'reblægning' fra den 13.- 16. august. Hele sommeren sætter vi på skift særligt fokus på de forskellige håndværk, der omgiver den nordiske båd.

I håndværkerdagene er der ekstra god tid til at dykke ned i de traditionelle, maritime håndværk, vi arbejder med på Vikingeskibsmuseet.

Alt efter, hvornår du besøger museet, kan du gå i krigertræning, blive klogere på bådebygning, møde smeden eller måske lære dig den gamle kurvemagerteknink 'løbbinding'.

13. - 16. august: Reblægning

Vi fortsætter sommerprogrammet med 'reblægning' fra d. 13.- 16. august.

Mød rebslageren, eller reblæggeren - som han også kaldes med et gammelt udtryk - enten i det tjæreduftende tovværksted på aktivitetstorvet på Museumsøen eller ved reberbanen udenfor Vikingeskibshallen.

Der er dagligt en Craftsman's Talk - på engelsk - kl. 11.30, og der er særlig workshop kl. 14.00.

Der er masser af spændende håndværkerdage sommeren igennem, og du kan se hele det store sommerprogram her ...

Af: Rikke Tørnsø Johansen