Træskærerdage på Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet fortsætter sommerprogrammet med 'træskærerdage' fra den 14. - 19. juli. Hele sommeren sætter vi på skift særligt fokus på de forskellige håndværk, der omgiver den nordiske båd.

I håndværkerdagene er der ekstra god tid til at dykke ned i de traditionelle, maritime håndværk, vi arbejder med på Vikingeskingeskibsmuseet.

Alt efter, hvornår du besøger museet, kan du gå i krigertræning, blive klogere på bådebygning eller møde smeden.

14. - 19. juli: Træskærerdage

Vi fortsætter sommerprogrammet med træskærerdage, hvor du kan møde den dygtige træskærer.

Mød Vikingeskibsmuseets dygtige træskærer, følg hendes arbejde og prøv selv kræfter med det gamle håndværk. Træskærer Sanne Seipelt skærer smukke udsmykninger i træ til museets skibe med mere.

Der er dagligt en Craftsman's Talk - på engelsk - kl. 11.30, og der er særlig workshop med fokus på træskæring kl. 14.00.

» Se en film om træskæreren Sanne Seipelt og hendes håndværk her..

Der er masser af spændende håndværkerdage sommeren igennem, og du kan se hele det store sommerprogram her ...

Af: Rikke Tørnsø Johansen