Vikingeskibet Havhingsten fra Glendalough bruges ofte til filmoptagelser

Film-, foto- og radiooptagelse på Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet samarbejder gerne med professionelle TV- og filmhold og fotografer, der ønsker at bruge museets arealer, udstillinger eller skibe til foto- og filmoptagelser.

Uanset om du ønsker at lave spillefilm, dokumentarfilm, radioprogrammer eller fotooptagelser, har Vikingeskibsmuseet ressourcerne til at hjælpe.

Du vil blive guidet gennem alle faser af processen. Fra indledende besøg, administration og planlægning til gennemførsel af dit projekt stiller Vikingeskibsmuseet dedikeret, professionelt personale til rådighed.

Professionel/kommerciel fotografering af denne art, med henblik på offentliggørelse, skal aftales med Vikingeskibsmuseets kommunikationsteam, som kan fastsætte et eventuelt gebyr for opgaven.

Footage og arkivfotos

Hvis du leder efter optagelser af museets udstillede vikingeskibe, de sejlende vikingeskibe eller vores håndværkere, og ikke har tid til selv at filme, har vi et stadigt voksende arkiv af højkvalitets videooptagelser, som kan købes af filmproducenter.

Locations

Vikingeskibshallen De fem Skuldelevskibe ligger udstillet mod den smukke Roskilde Fjord som baggrund. Vikingeskibsmuseet stiller gerne eksperter ti rådighed for interview og baggrundsinformation.
Vikingeskibshallen
De fem Skuldelevskibe ligger udstillet mod den smukke Roskilde Fjord som baggrund. Vikingeskibsmuseet stiller gerne eksperter ti rådighed for interview og baggrundsinformation. Det er muligt at filme uden for almindelig åbningstid.
Bådeværftet Bådeværftet På bådeværftet bygger Vikingeskibsmuseets professionelle bådebyggere rekonstruktioner af vikingeskibene med kopier af det værktøj, vikingerne havde til rådighed og med de samme materialer som for 1000 år siden.
Bådeværftet
Bådeværftet På bådeværftet bygger Vikingeskibsmuseets professionelle bådebyggere rekonstruktioner af vikingeskibene med kopier af det værktøj, vikingerne havde til rådighed og med de samme materialer som for 1000 år siden.
Sejlende Vikingeskibe Det er muligt at lave optagelser i museets rekonstruerede vikingeskibe. Vi har skibe af alle typer, fra de imponerende langskibe til de tunge handelskibe.
Sejlende Vikingeskibe
Det er muligt at lave optagelser i museets rekonstruerede vikingeskibe. Vi har skibe af alle typer, fra de imponerende langskibe til de tunge handelskibe.
Vikingernes håndværk Vikingeskibsmuseet har højt specialiserede håndværkere tilknyttet. De fortæller og demonstrer gerne deres håndværk og materialer, og sætter deres viden i historisk perspektiv.
Vikingernes håndværk
Vikingeskibsmuseet har højt specialiserede håndværkere tilknyttet. De fortæller og demonstrer gerne deres håndværk og materialer, og sætter deres viden i historisk perspektiv.