45 unge, svenske musikere giver koncert søndag den 27. maj

Vikingeskibsmuseet får besøg af et svensk symfoniorkester på 45 unge fra Linköping i Sverige. Orkesteret spiller udendørs foran Vikingeskibshallen kl. 11.00 - 11.45 søndag den 27. maj

Alle, der lægger vejen forbi Museumshavnen søndag den 27. maj mellem 11.00- 11.45, kan få fornøjelsen af at opleve et helt særligt, svensk ungdoms-symfoniorkester.

Orkesteret udgøres af i alt 45 unge i alderen 13 - 16 år fra Ungdomsorkesteret 'Sinfoniettan' og blæseorkesteret 'Alla Breve' fra 'Kulturskolan' i Linköping i Sverige.

Det svenske ungdoms-symfoniorkester er på en unik Danmarks turné, der i løbet af en weekend tager dem rundt på Sjælland og i Sydsverige, hvor de i alt skal give fire koncerter.

I Roskilde er vi glade for at kunne byde velkommen til en udendørskoncert på plænen foran Vikingeskibshallen. Her fremfører orkesteret et blandet program med musik fra succes-film, popmusik, svensk musik og kendte klassiske stykker.

Der er gratis entré til koncerten.

Af: Rikke Tørnsø Johansen