Book en sejlads, et arrangement eller et kursus

Vikingeskibsmuseet tilbyder enestående oplevelser for familier, grupper og firmaer, salg af billeder og traditionelle træbåde samt hjælp til reparation, restaurering og meget mere. 

Få en spændende dag på Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet er et oplagt udflugtsmål for familier og grupper. Vi arrangerer sejladser, omvisninger og håndværksaktiviteter for store og mindre grupper. Hold mødet i maritime omgivelser og spis god mad med smag fra vikingernes verden. Vi tilbyder også professionel teambuilding til lands eller til vands – året rundt og altid i frisk luft!

Både og bådudstyr til salg

Leder du efter din egen traditionelle træbåd eller hjælp til reparation, restaurering af træbåde, sejl eller torvværk? Vikingeskibsmuseets bådeværft tilbyder sine ydelser til både offentlige og private kunder.

Kontakt Booking

Telefon +45 46 300 253
Mandag-fredag: Kl. 10.00 - 14.00

» Send e-mail til bookingen

Send forespørgsel:
» Udfyld forespørgselsformular

» Tryk her og læs museets aftalevilkår

Book sejlture

Stig om bord i en af efterkommerne til vikingeskibene, en nordisk træbåd, og ro med ud på Roskilde Fjord!

Book rundvisning

Vikingemuseet tilbyder guidede rundvisninger på dansk, engelsk og tysk. Vore guider er historie- eller arkæologistuderende.

Book kursus

Prøv selv kræfter med at sejle et vikingeskib efter datidens unikke råsejlsteknik. Vikingeskibsmuseet afholder kurser i sommerhalvåret.

Book teambuilding

Vikingeskibsmuseet samarbejder med 'Sagens Natur' og danner rammen for teambuilding med udgangspunkt i vikingernes hverdagsliv og rejser.

Firmabesøg

Lad vikingerne sætte deres aftryk på afdelingsmødet eller sommerudflugten under en unik naturoplevelse i et vikingeskib på Roskilde Fjord - til gavn for fællesskabet.

Book selskaber

Hold selskab eller møde i historiske rammer på Museumsøen eller i Vikingeskibshallen. Café Knarr tilbereder mad jvf. principperne i ’Ny Nordisk Vikingemad’.

Book undervisning

Vikingeskibsmuseet inviterer børn og elever ind i vikingernes verden og vores fælles maritime kulturarv i et autentisk miljø. Aktiviteter og læring tager afsæt i De fem originale vikingeskibe.

Book vikingelege

Store og små vikinger kan udfordre hinanden i en vikingedyst. Æren står på spil, når der dystes i 'Gå til Island efter sild' eller 'Kast med Thors hammer'.

Besøg Museumsbutikken

Med fokus på godt håndværk, faglig viden og naturlige nordiske materialer, tilbyder vi et unikt udvalg af produkter, der kan relateres til vores nordiske maritime kultur.