Film-, foto- og radiooptagelse på Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet samarbejder gerne med professionelle TV- og filmhold og fotografer, der ønsker at bruge museets arealer, udstillinger eller skibe til foto- og filmoptagelser.

Uanset om du ønsker at lave spillefilm, dokumentarfilm, radioprogrammer eller fotooptagelser, så har Vikingeskibsmuseet ressourcerne til at hjælpe.

Vikingeskibsmuseet stiller dedikeret, professionelt personale til rådighed. Du vil blive guidet gennem alle faser af processen - lige fra det indledende besøg 'on sight', til administration, planlægning og selve gennemførelsen af dit projekt.

Omkostning / gebyr for optagelser

Professionel/kommerciel fotografering af denne art, med henblik på offentliggørelse, skal aftales med Vikingeskibsmuseets kommunikationsteam, som vil fastsætte et gebyr for opgaven.

Gebyr for anvendelse af materiale optaget på Vikingeskibsmuseet eller af Vikingeskibsmuseets skibe starter ved 1900,00 DKK + moms og vil blive reguleret efter opgavens omfang og optagelsernes anvendelse.

Footage og arkivfotos

Hvis du leder efter optagelser af museets udstillede vikingeskibe, de sejlende vikingeskibe eller vores håndværkere, og ikke har tid til selv at filme, har vi et stadigt voksende arkiv af højkvalitets videooptagelser, som kan købes af filmproducenter.

Locations