Tag med kollegaerne væk fra kontoret

Trænger I til at blive blæst godt igennem efter en lang, varm sommer? På Vikingeskibsmuseet bliver I rystet sammen på en ny og anderledes måde, når det sociale sammenhold testes udenfor de vante rammer.

Nu hvor sommerferien er ved at være forbi for de fleste, er det tid til at tænke på det kommende års arrangementer for kollegaerne.

Da I tidligere har brugt Vikingeskibsmuseet som udgangspunkt for udflugter og personaleudvikling, fremsender vi hermed information om Vikingeskibsmuseets sejladser i traditionelle, nordiske træbåde på Roskilde Fjord.

Vikingeskibsmuseet har nu åbnet for booking af sejladser i 2019, hvor vi sejler hver dag fra den 1. maj – 30. september. Der er også endnu få ledige sejldage denne sensommer, inden de mange skibe kommer på land i slutningen af september.

» Klik her for at læse mere om sejladser på Roskilde Fjord, og de mange andre aktiviteter, Vikingeskibsmuseet tilbyder til firmagæster ...

Af: Sanne Jakobsen, Vikingeskibsmuset i Roskilde