Smededage på Vikingeskibsmuseet

Vikingeskibsmuseet fortsætter sommerprogrammet med 'smededage' fra den 7. - 13. juli. Hele sommeren sætter vi på skift særligt fokus på de forskellige håndværk, der omgiver den nordiske båd.

I håndværkerdagene er der ekstra god tid til at dykke ned i de traditionelle, maritime håndværk, vi arbejder med på Vikingeskingeskibsmuseet.

Alt efter, hvornår du besøger museet, kan du gå i krigertræning, blive klogere på bådebygning eller møde smeden.

7. - 13. juli: Smededage

Vi fortsætter sommerprogrammet med smededage, hvor du kan møde den dygtige smed.

Vikingeskibsmuseets dygtige smede viser deres specielle teknikker frem for publikum, der kan komme helt tæt på den komplicerede - og mystiske - smedeteknik.

Der er dagligt en Craftsman's Talk - på engelsk - kl. 11.30, og der er særlig workshop med fokus på løb-binding arbejde kl. 14.00.

Der er masser af spændende håndværkerdage sommeren igennem, og du kan se hele det store sommerprogram her ...

Af: Rikke Tørnsø Johansen