Aftenarrangementer i Café Knarr

Published 03th Nov 2021

Smag på Roskilde. I løbet af efteråret og vinteren byder Café Knarr - sammen med lokale producenter af øl og mjød - inden for til hyggelige arrangementer med mulighed for at tilkøbe spisning.

Smag på Roskilde

De producenter, som man kan opleve på Café Knarr i den kommende tid, er alle lokale fra Roskilde og omegn og har hver især udviklet fantastiske produkter.
Derfor glæder vi os ekstra meget til at byde Snoremark, Musicon Mikrobryggeri, Thyras Bryg og Herslev Bryghus hjertelig velkommen.

Hver producent får sit helt eget aftenarrangement, så der er rig mulighed for at smage de mange forskellige, lækre produkter de har i deres sortiment.

Få en hyggelig aften sammen med venner og familie, hvor I smager lokalt øl og mjød og kan tage en snak med de lokale producenter. 

Producenterne tager også lidt af deres juleprodukter med. Så der kan varmes op til julen, og smages på lokale juleøl og æbleglögg til at sætte den rette julestemning.

Mjødsmagning med Snoremark 19. november

Snoremark, er et professionelt mjødbryggeri, anerkendt for sin seriøsitet og sine ambitioner om at brygge dessertvine, der kan tilfredsstille selv kræsne ganer.

» Hvis du vil vide mere om Snoremark...

Ølsmagning med Musicon Mikrobryggeri 26. november

Musicon Mikrobryggeri er både bryggeri og ølbar. Beliggende i den rå og kreative bydel Musicon i Roskilde, hvor alt fra skatere, kunstnere og musikere slår sine folder. Ølstilen er fri, og brygmesteren søger altid at skubbe alle øl til at yde det optimale i smag, farve og duft, og har et bredt sortiment.

» Hvis du vil vide mere om Musicon Mikrobryggeri...

Ølsmagning med Thyras Bryg 10. december

Thyras Bryg er et uafhængigt nanobryggeri i hjertet af Roskilde, og er et af Danmarks mindste bryggerier, da de kun kan producere 50-60L øl pr. bryg på eget bryganlæg. De udvikler hele tiden nye smage, men har også nogle af deres bryg, som bliver brygget igen og igen.

» Hvis du vil vide mere om Thyras Bryg...

Ølsmagning med Herslev Bryghus 17. december

Herslev Bryghus er et økologisk gårdbryggeri på mission for at brygge fantastisk øl baseret på bæredygtigt, lokalt samarbejde. 

» Hvis du vil vide mere om Herslev Bryghus...

Tilkøb af mad til arrangementerne

Det er gratis at deltage i arrangementerne, og pladser bookes efter først-til-mølle princippet.
Og der er ingen grund til at vente for længe med at beslutte sig, for vores erfaring siger, at der bliver rift om de 50 pladser.

For at gøre oplevelsen ekstra hyggelig, er det muligt at tilkøbe en dejlig efterårsmenu, der er tilberedt efter principperne i Ny Nordisk Vikingemad, der er baseret på vikingetidens råvarer, sammensat på nye, kreative måder. 
Pris for spisning: 179,- kr.

Når I bestiller mad sammen med booking af plads til smagearrangementerne, får I samtidig en bordreservation.
Menuen kan også bestilles på selve dagen.

Der betales på selve dagen.

2-retters efterårsmenu: 179,- kr

Forret: Græskarsuppe m/ frisk kål og ristede solsikkekerner samt surdejsbrød med smør.
Hovedret: Planke med Peberpølse med ramsløgsmayo, skinke med ærtehummus, hellefisk med sennepscreme, vesterhavsost med bærkompot, surdejsbrød og rugbrød med smør.

Fakta om arrangementerne:

Fredag den 19.11.2021 – Mjødsmagning med Snoremark
Fredag den 26.11.2021 – Ølsmagning med Musicon Mikrobryggeri
Fredag den 10.12.2021 – Ølsmagning med Thyras Bryg
Fredag den 17.12.2021 – Ølsmagning med Herslev Bryghus

Tid: kl. 17.00-19.00

Hvor: Café Knarr, Vindeboder 20, 4000 Roskilde
​​​​​​​
Pris:
Arrangement med spisning koster 179,- kr. Betaling sker på selve dagen.
Arrangement uden mad er gratis.

Bestilling og betaling: Bestil ved at sende mail til mda(at)vikingeskibsmuseet.dk Når I bestiller mad sammen plads til smagearrangementerne, får I samtidig en bordreservation, så I kan sidde samlet.
Menuen kan også bestilles på selve dagen. Betaling på dagen.

Der er 50 pladser i alt til hvert arrangement og det bliver annonceret her på siden, når der er udsolgt.

Coronapas: Nye retningslinjer fra myndighederne træder i kraft fra den 12. november 2021, hvilket betyder, at der skal vises coronapas ved arrangementet.