Se film fra informationsaften og læs borgerbidrag

Tirsdag den 12. november afholdte Vikingeskibsmuseet i samarbejde med Roskilde Kommune en informationsaften om et nyt vikingeskibsmuseum for naboer, borgere, friville og andre interesserede.

På informationsaftene fortalte Tomas Breddam, Borgmester og Bestyrelsesformand, Tinna Damgaard-Sørensen, Museumsdirektør og Martin Holgaard, Direktør for By, Kultur og Miljø, Roskilde Kommune om planerne for udvikling af det nye museum.

Gik du glip af informationsaftenen kan du se en film fra aftenen og hør eovenstående oplæg i filmen her:
» Se film fra informationsaftenen nederst på siden her...

I løbet af aftenen havde deltagerne mulighed for at komme i dialog med mange af dem der til dagligt arbejder med projektet og fik ligeledes mulighed for at give deres input til projektet.
» Du kan læse borgerbidragene fra informationsaftenen her...

Var du ikke ti linformationsaftenen eller fik du ikke skrevet alle dine ideer ned, vil vi meget gerne høre, hvad du mener, og modtager gerne dine ideer og kommentarer om fx:

• Hvilke aktiviteter og tilbud skal vi have mere/mindre af?
  • Hvad holder du særligt af ved museet/havnen i dag?
  • Hvad tænker du om havnen og landskabet?
  • Hvordan bruger du området i dag, og hvordan kan det bedres/bevares

Alle ideer og kommentarer er meget velkomne og vil blive præsenteret for museets rådgivere og arkitekter, som input for udarbejdelse af det nye vikingeskibsmuseum.

» Du kan sende os dine ideer og kommentarer her...

Oprettet af Sabine Stubbe Østergaard